search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 17:26
MENU CLOSE

Σύγκρουση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για την τηλεδιάσκεψη Τσίπρα με την Ομοσπονδία Κυνηγών

21.01.2021 15:08
Σύγκρουση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για την τηλεδιάσκεψη Τσίπρα με την Ομοσπονδία Κυνηγών - Media

 

Πολιτικές εντάσεις προκάλεση η τηλεδιάσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα με την Ομοσπονδία Κυνηγών, καθώς ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ συγκρούστηκαν στη συνέχεια για τα όσα είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Συγκεκριμένα, ο Α. Τσίπρας υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ότι «όλοι αντιλαμβανόμαστε την χρησιμότητα και την αναγκαιότητα των περιοριστικών μέτρων, απαραίτητων για να αντιμετωπίσουμε την πανδημία καθώς προτεραιότητα μας είναι η ανθρώπινη ζωή» για να επισημάνει ότι «και σε αυτή την περίπτωση όμως βλέπουμε από την πλευρά της κυβέρνησης το θέατρο του παραλόγου. Ενώ επιτρέπεται η βόλτα με κατοικίδιο μέσω μηνύματος, ακόμα και μότο κρος στην Πάρνηθα από υψηλόβαθμα, σε πολιτειακό επίπεδο, στελέχη, δεν επιτρέπεται το κυνήγι και το ψάρεμα, ούτε “κατά μόνας”».

ΝΔ: Ψαρεύει σε θολά νερά

Η αποστροφή αυτή του Α. Τσίπρα προκάλεσε την αντίδραση της ΝΔ, η οποία σε ανακοίνωσή της κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι «από τη μια τάσσεται υπέρ του ανοίγματος του κυνηγιού και του ψαρέματος, αγνοώντας τις εισηγήσεις των ειδικών κι από την άλλη κατηγορεί την κυβέρνηση ότι δεν λαμβάνει επαρκή μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας. Με τους οικολόγους φοράει δήθεν πράσινο κοστούμι, (ξεθωριασμένο λόγω της θέσης του ΣΥΡΙΖΑ κατά της απολιγνιτοποίησης) με τους κυνηγούς κρατάει στο χέρι καραμπίνα. Αυτό δεν λέγεται σοβαρή αντιπολίτευση αλλά κυνήγι εκλογικών θηραμάτων και ψάρεμα σε θολά νερά».

ΣΥΡΙΖΑ: Διαζύγιο από την κοινή λογική

Απαντώντας στη ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε δηκτικά ότι «κατανοούμε την ενόχληση της ΝΔ από τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με την Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδας και την ανάδειξη του αυτονόητου, ότι δηλαδή η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει πάρει διαζύγιο από την κοινή λογική. Την επόμενη φορά που θα συναντήσει κάποιον φορέα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει την έγκριση του κου Μητσοτάκη. Μέχρι τότε ας δώσει όμως στη δημοσιότητα τα πρακτικά της Επιτροπής για να μάθουμε ποιά επιδημιολογική προσέγγιση επιτρέπει το Μότο Κρος στην Πάρνηθα αλλά όχι το ψάρεμα ή το κυνήγι και μάλιστα κατά μόνας».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 16:27