26/02/2021 05:57:05

Άρης Μεσσήνης για σχέδιο Χρυσοχοΐδη: «Αντέχω κι άλλο ξύλο» (Photo)

Άρης Μεσσήνης για σχέδιο Χρυσοχοΐδη: «Αντέχω κι άλλο ξύλο» (Photo) - Media

 

Την αντίδραση του φωτορεπόρτερ Άρη Μεσσήνη προκάλεσε το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ για τις συναθροίσεις που παρουσίασε σήμερα το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σε ότι αφορά την πρόβλεψη για οριοθέτηση του χώρου στον οποίο θα βρίσκονται οι δημοσιογράφοι.

Όπως αναφέρθηκε αναλυτικα στο σχέδιο «σε ό,τι αφορά την οριοθέτηση χώρου για τους δημοσιογράφους στο σχέδιο αναφέρεται πως «στο σχέδιο ασφάλειας της συνάθροισης συμπεριλαμβάνεται και η διαφύλαξη της σωματικής ακεραιότητας των δημοσιογράφων που μπορούν να βρεθούν στο επίκεντρο επεισοδίων, για αυτό το λόγο, ανάλογα και την εκάστοτε κατάσταση που επικρατεί, μπορούν να φορούν διακριτό και προστατευτικό εξοπλισμό. Η Αστυνομία θα οριοθετήσει ένα συγκεκριμένο χώρο για τους δημοσιογράφους και ένας ορισμένος εκ των προτέρων αξιωματικός θα λειτουργεί ως σύνδεσμος και δίαυλος επικοινωνίας μαζί τους καθ' όλη τη διάρκεια της συνάθροισης, έχοντας ως στόχο τη συνεργασία και την αμοιβαία κατανόηση».

Η συγκεκριμένη παράγραφός προκάλεσε την αντίδραση και του πολυβραβευμένου φωτορεπόρτερ ο οποίος έγραψε στο twitter:

«Την «προστασία» σας την έχω νοιώσει στο σώμα μου πάμπολλες φορές! Όσο για το αποτέλεσμα της μονομερούς απόφασης της «δημοκρατικής» κατά τα αλλά κυβέρνησης για τον επιπλέον έλεγχο της ενημέρωσης, το σώμα μου και ελπίζω όλων των συναδέλφων μου, αντέχει κι άλλο ξύλο».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.