26/02/2021 06:13:34

ΗΠΑ: Το κρυφό μήνυμα στην ιστοσελίδα του Λευκού Οίκου

ΗΠΑ: Το κρυφό μήνυμα στην ιστοσελίδα του Λευκού Οίκου - Media

 

Η ιστοσελίδα του Λευκού Οίκου υποβλήθηκε σε ενημερώσεις κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας του νέου Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν.

Το whitehouse.gov διαθέτει πλέον νέο ανανεωμένο σχεδιασμό, ενώ διαθέτει και σκοτεινή έκδοση (dark mode).

Η νέα έκδοση της ιστοσελίδας κέντρισε το ενδιαφέρον των προγραμματιστών, οι οποίοι άρχισαν να την επεξεργάζονται για να ανακαλύψουν όλα τα νέα στοιχεία του.

Οι περισσότεροι που έψαξαν στον κώδικα της επίσημης ιστοσελίδας του Λευκού Οίκου whitehouse.gov, εντόπισαν ένα μήνυμα της αμερικανικής κυβέρνησης προς τους προγραμματιστές.

Μήνυμα στρατολόγησης προγραμματιστών

Κρυμμένο στον κώδικα HTML της ιστοσελίδας υπάρχει ένα μήνυμα στρατολόγησης προγραμματιστών για την Ψηφιακή Υπηρεσία των ΗΠΑ U.S. Digital Service για την κυβερνοασφάλεια, που ανήκει στο Λευκό Οίκο.

«Αν το διαβάζετε αυτό, χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας για να ανοικοδομήσουμε καλύτερα» γράφει το μήνυμα, έχοντας δίπλα του έναν σύνδεσμο (link), στοn οποίο μπορούν να μπουν όσοι ενδιαφέρονται για θέση στην ψηφιακή υπηρεσία.

Η στρατολόγηση προγραμματιστών δεν είναι καθόλου τυχαία, καθώς ο Τζο Μπάιντεν έχει δεσμευτεί να παρέχει περισσότερους πόρους στις υπηρεσίες κυβερνοασφαλείας μετά την τεράστια κυβερνοεπίθεση από την SolarWinds.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.