search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:00
MENU CLOSE

Συναγερμός στον ΟΦΗ: Επτά παίκτες με συμπτώματα ίωσης

21.01.2021 20:46
Συναγερμός στον ΟΦΗ: Επτά παίκτες με συμπτώματα ίωσης - Media

 

Έντονη δυσφορία, ατονία και αδυναμία παρουσίασαν επτά παίκτες της ομάδας του ΟΦΗ, πριν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Η αποστολή της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΟΦΗ βρίσκεται στην Αθήνα – όπου μετέβη οδικώς από το Βόλο μετά το ματς που είχε με την ομάδα της Μαγνησίας για το Κύπελλο – καθώς το Σάββατο (23/1, 19:30, Novasports 2) φιλοξενείται από τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League .

Σύμφωνα με το ekriti.gr, η ομάδα του Ηρακλείου ενημέρωσε ότι επτά παίκτες της (Σηφάκης, Βάτερμαν, Νοικοκυράκης, Τσιλιανίδης, Σαρδινέρο, Σολίς, Ουές) παρουσίασαν έντονη δυσφορία με ατονία και αδυναμία.

Υποψίες για τροφική δηλητηρίαση

Οι ανωτέρω όπως και οι Παπαπαναγής, Πρίτσας, Αναγνωστόπουλος από το σταφ κατανάλωσαν μόνο φυσικό χυμό πορτοκάλι και δεν έχουν άλλα συμπτώματα. Οι πρώτες υποψίες είναι για τροφική δηλητήριαση.

Τα συμπτώματά τους, ωστόσο, δεν παραπέμπουν σε κορωνοϊό καθώς διατηρούν γεύση και όσφρηση, ενώ δεν έχουν ανεβάσει πυρετό.

Θα υποβληθούν σε περαιτέρω εξετάσεις αν συνεχιστούν τα συμπτώματα και να διευκρινιστεί πλήρως η αιτία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:55