search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:37
MENU CLOSE

Στον Εισαγγελέα σωματείο γυναικών για την υπόθεση των διδύμων Βαρούξη

22.01.2021 07:40
Στον Εισαγγελέα σωματείο γυναικών για την υπόθεση των διδύμων Βαρούξη  - Media

Νέες καταγγελίες έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας για υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης ή και κακοποίησης.

Αυτή τη φορά διατεθειμένο να φτάσει μέχρι το τέλος την υπόθεση των διδύμων Βαρουξή του Big Brother οι οποίοι συνευρέθηκαν ερωτικά διαδοχικά με μία κοπέλα χωρίς αυτή να το γνωρίζει, είναι το Πανελλαδικό Σωματείο Γυναικείων Δικαιωμάτων «Το Μωβ».

Οι δίδυμοι παίκτες του γνωστού ριάλιτυ το παραδέχτηκαν δημόσια σε συνέντευξή τους σε ιδιωτικό κανάλι.

Όπως έκανε γνωστό η Σίσσυ Βωβού, μέλος του «Μωβ», το σωματείο είναι αποφασισμένο να προσφύγει στη Δικαιοσύνη για το θέμα αυτό.

Όπως δήλωσε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5: «Ο βιασμός είναι ένα έγκλημα που διώκεται αυτεπάγγελτα. Εμείς θα πάμε σε εισαγγελέα. Δεν προλάβαμε γιατί είναι καταιγιστικά τα γεγονότα και θα δούμε τι θα πει και ο εισαγγελέας.

Αν θα καλέσει αυτά τα παιδιά. Και επιπλέον εάν θα τιμωρήσει τους παρουσιαστές της εκπομπής, διότι έκαναν ένα πολύ μεγάλο αδίκημα, να ξεφτιλίσουν ένα τόσο σοβαρό κακούργημα μέσα από ένα δημόσιο μέσον».

Σχολιάζοντας το περιστατικό, η Βώβου ανέφερε: «Τα δύο αδέρφια αυτά τα ανεγκέφαλα θα έλεγα, γιατί είναι νέα παιδιά και δυστυχώς έχουνε μία νοοτροπία που αρκετά νέα παιδιά την έχουν, ότι ο βιασμός είναι λίγο μαγκιά και τι είναι βιασμός και όταν το θέλει ας πούμε και τα λοιπά, ενώ η κοπέλα δεν το ήθελε, δεν το ήξερε.

Είναι βιασμός, το λέει και ο νόμος δεν το λέω μόνο εγώ, δεν το λέμε μόνο εμείς οι φεμινίστριες, από τη στιγμή που δεν είναι γνωστό κάτι στη γυναίκα η οποία έρχεται σε επαφή».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:36