26/02/2021 05:53:32

Νίκος Μουτσινάς - Μαίρη Συνατσάκη: Υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης

Νίκος Μουτσινάς - Μαίρη Συνατσάκη: Υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης - Media

 

Σύμφωνο συμβίωσης υπέγραψαν ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη, μετά από χρόνια φιλίας που συνδέει τους δύο παρουσιαστές. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso» οι δυο τους κατέθεσαν το σύμφωνο συμβίωσης το πρωί της Πέμπτης στο Ληξιαρχείο του Δήμου Χαλανδρίου, την περιοχή, δηλαδή, όπου βρίσκεται η μόνιμη κατοικία του οικοδεσπότη της μεσημεριανής εκπομπής του ΣΚΑΪ.

Τονίζεται, ωστόσο, ότι οι δυο τους παραμένουν φίλοι, με τη σχέση τους να μην έχει λάβει ποτέ ερωτικές προεκτάσεις. Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, ότι ο Νίκος Μουτσινάς πρόσφατα αποκάλυψε σε συνέντευξή του πως θέλει να υιοθετήσει ένα παιδί αναφερόμενος,  μάλιστα, και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια μονογονεϊκή οικογένεια. Είναι πιθανό, λοιπόν, αυτή τους η απόφαση να σχετίζεται με το γεγονός αυτό. 

«Έχω ρωτήσει και η διαδικασία λίγο με κόμπλαρε. Είναι πολύ γραφειοκρατεία και από ό,τι μαθαίνω προσπαθούν το φέρουν στον ένα χρόνο. Είναι πολλά τα χαρτιά, που είναι βέβαια όλα σωστά και χρήσιμα, αλλά είναι αρκετά. Μετά κάνεις κάποια σεμινάρια γονέα.

Υπήρχε σε μένα αυτή η ανάγκη, τα αγαπάω πολύ τα παιδιά και μου αρέσει να μπορέσω να δώσω κάτι, να μοιραστώ και να μάθω και να αγαπάω. Δεν είμαι σίγουρος, εντάξει ξέρω αλλά είναι τελείως διαφορετικό. Θέλω να ζήσω λίγο την ατάκα της μάνας μου… όταν θα κάνεις παιδί θα με θυμηθείς» είχε πει ο Νίκος Μουτσινάς σε συνέντευξή του στον Γιώργο Λιάγκα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.