search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:17
MENU CLOSE

Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω παίρνει μια παράτολμη απόφαση

22.01.2021 09:00
Άγριες Μέλισσες: Ο Βόσκαρης μπροστά σε μια μεγάλη ανατροπή  - Media

 

Κάθε επεισόδιο και μια μεγάλη ανατροπή παρακολουθούν οι τηλεθεατές του ΑΝΤ1 στις Άγριες Μέλισσες, με τη σειρά να συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις στην τηλεθέαση. 

Σκοτεινά μυστικά του παρελθόντος έρχονται φως και φέρνουν συνέπειες… Τι πρόκειται να διαδραματιστεί στα επόμενα επεισόδια. 

Η Κάτια Δανδουλάκη μιλά στο περιοδικό 7 ΜΕΡΕΣ TV και αποκαλύπτει:

 

“Η Ανέτ δεν αποκαλύπτει ακόμη στο Μελέτη ότι είναι παιδί βιασμού. Ο λόγος είναι για να μην πληγώσει ακόμα περισσότερο το παιδί της. Δε θέλει να αισθανθεί ότι έχει γεννηθεί από την απόρριψη τόσο της μητέρας, όσο και του πατέρα. Είναι διαφορετικό να πιστεύει πώς ήρθε στον κόσμο από μία ερωτική σχέση έστω και της μιας νύχτας από το να αντιληφθεί ότι είναι παιδί βιασμού.

Ήρθε με ένα βίαιο τρόπο χωρίς να το θέλει καν η μητέρα του. Ωστόσο, κάποια στιγμή θα γίνει και αυτή η αποκάλυψη, καθώς η αβεβαιότητα που νιώθει τον βασανίζει. Είναι 1000 φορές προτιμότερη η αλήθεια από το να πλέει σε θολά αβέβαια τοπία.” 

Η Ανέτ δε γνωρίζει ότι ο Μελέτης σκότωσε τον Γιάννο. Ο θεατής το γνωρίζει. Κανένας από τους ήρωες. Νομίζω ότι η Ανέτ έχει καταλάβει πώς ο Μελέτης ήταν εκτελεστικό όργανο στα χέρια του αδελφού της για να τελειώνει όλες τις βρώμικες δουλειές του. Δε φαντάζεται ότι είναι και εκτελεστής.

Ξέρει πολύ καλά ότι έχει να κάνει με ένα πληγωμένο παιδί. Ο Μελέτης έχει εναποθέσει όλο το θαυμασμό και την αφοσίωση του στο μοναδικό άνθρωπο που τον ανέθρεψε. Είναι πολύ μπλεγμένη η σχέση τους με το Δούκα, γιατί και εκείνος του είχε πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη. Ο Μελέτης έχει μεγαλώσει ξέροντας ένα μονοπάτι” ανέφερε η ηθοποιός.

Από την άλλη, η εξαφάνιση της Ασημίνας και του Σέργιου θα φέρει μεγάλη αναστάτωση αλλά και έντονες συγκρούσεις ανάμεσα στις αδελφές Σταμίρη και τους Σεβαστούς. Ο Τάκης θα μπει στο στόχαστρο του Βόσκαρη, μετά από έναν καυγά με τον Νικηφόρο, ενώ ο Μπάμπης βρίσκει καταφύγιο στην Ασημίνα, η οποία είναι αποφασισμένη να χαράξει μια νέα ζωή με τον γιο της.

Η Ουρανία κι ο Κυριάκος είναι σίγουροι πως ο Μπάμπης βοήθησε την Ασημίνα να φύγει και κάνουν ό,τι μπορούν προκειμένου να τον πείσουν να μιλήσει. Την ίδια προσπάθεια θα κάνει κι ο Νικηφόρος, χρησιμοποιώντας ωστόσο επικίνδυνες μεθόδους…

Η Δρόσω παίρνει μια παράτολμη απόφαση για να αλλάξει τη ζωή της… 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:17