search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:15
MENU CLOSE

Έλενα Χριστοπούλου για το διαζύγιό της: «Ένιωσα ντροπή για όσα γράφτηκαν κι ακούστηκαν» (Video)

22.01.2021 09:56
Έλενα Χριστοπούλου για το διαζύγιό της: «Ένιωσα ντροπή για όσα γράφτηκαν κι ακούστηκαν» (Video) - Media

 

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2night show» ήταν η Έλενα Χριστοπούλου, αναφερόμενη -μεταξύ άλλων- στο διαζύγιό της με τον Πάνο Καλλίτση.

Η πρώην κριτής του “My Style Rocks” τόνισε ότι την ενόχλησε πολύ το γεγονός ότι κομμάτια της προσωπικής της ζωής έγιναν “σελίδες”, κάτι που ωστόσο θα μπορούσε να σταματήσει μόνο αν χρησιμοποιούσε τρόπους που δεν ήταν της “ηθικής και τους ύψους της”.

«Νιώθω ντροπή για όσα γράφτηκαν κι ακούστηκαν και έχω διαβάσει και έχουν γίνει. Νιώθω ότι θα μπορούσα να το έχω σταματήσει με τρόπους που δεν είναι της ηθικής μου, θα μπορούσα να έχω προσποιηθεί, να πω ψέματα, να έχω προβεί σε άλλες διαδικασίες και ενέργειες. Εμένα με ενοχλεί που ο κάθε άνθρωπος νομίζει ότι σε ξέρει και πιστεύει ότι μπορεί να έχει άποψη και γνώμη για σένα» ανέφερε μεταξύ άλλων. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:14