search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:11
MENU CLOSE

Πέννυ Μπαλτατζή: Με παρενοχλούσε παντρεμένος ενώ είχε αγκαλιά το παιδί του (Video)

22.01.2021 11:59
Πέννυ Μπαλτατζή: «Πασίγνωστος πολιτικός με πήρε και με κάθισε στα πόδια του» (Video) - Media

 

Στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” μίλησε η Πέννυ Μπαλτατζή, αναφερόμενη μεταξύ άλλων, στη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη σε νεαρότερη ηλικία.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί ανήθικη πρόταση στο παρελθόν από άνδρα ο οποίος ήταν παντρεμένος με παιδί.

«Φυσικά και μου έχει γίνει ανήθικη πρόταση. Μου έχει πει εργοδότης σε μαγαζί ότι θα μου δώσει χρήματα στο μαγαζί που τραγουδούσα, όταν δεν ήμουν τόσο γνωστή, για να προσθέσω στήθος και θα με βάλει πρώτο όνομα στο Caramela. Δεν ήταν φυσικά ο εργοδότης του Caramela, αλλά ένας άνθρωπος σε ένα συνοικιακό μαγαζί.

Έφυγα κάποια στιγμή εξαγριωμένη. Περίμενα να πάρω το μεροκάματό μου, δεν είπα τίποτα, κρατιόμουν τρεις μέρες για να μην δείξω ότι έχω ενοχληθεί… Γιατί έκανε και άλλα πράγματα. Μου έκλεινε από την κονσόλα τη φωνή και άλλα πολλά επειδή εγώ δεν δεχόμουν τις προτάσεις του. Παντρεμένος με παιδί και πολλές φορές, αγκαλιά με το παιδί του, έλεγε πράγματα» ανέφερε μεταξύ άλλων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:10