05/03/2021 13:12:02

Ιράν: Μήνυμα Χαμενεΐ για τη δολοφονία Σουλεϊμανί: «Η εκδίκηση είναι αναπόφευκτη»

Ιράν: Μήνυμα Χαμενεΐ για τη δολοφονία Σουλεϊμανί: «Η εκδίκηση είναι αναπόφευκτη» - Media

 

Την δεδομένη επιθυμία του Ιράν για «εκδίκηση» κατά των ΗΠΑ έπειτα από τη δολοφονία του στρατηγού Κασέμ Σουλεϊμανί πριν από, περίπου, ένα χρόνο, επανέλαβε λογαριασμός του Αλί Χαμενεΐ στο Twitter με την ανάρτηση... μιας ιδιαίτερης εικόνας.

Σε αυτή, διακρίνεται ένας παίκτης γκολφ που μοιάζει με τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, που, προφανώς, στοχεύεται από ένα drone, ενώ συνοδεύεται από τη φράση «η εκδίκηση είναι αναπόφευκτη».


انتقام حتمی است

قاتل سلیمانی و آمر به قتل سلیمانی باید انتقامشان را پس بدهند.
اگر چه کفش پای سلیمانی هم بر سرِ قاتل او شرف دارد؛ اما بالاخره غلطی کردند، بایستی #انتقام پس بدهند؛ #هم_آمر_هم_قاتل بدانند که در هر زمان ممکن باید انتقامشان را پس بدهند.
۱۳۹۹/۰۹/۲۶ pic.twitter.com/i2DYpPSBhw

— KHAMENEI.IR‎ | سایت (@khamenei_site) January 21, 2021Η δημοσίευση μετέφερε το κείμενο των παρατηρήσεων του Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ τον Δεκέμβριο, στο οποίο είπε ότι «η εκδίκηση είναι βέβαιη», ανανεώνοντας τον όρκο που είχε δώσει με αφορμή την πρώτη επέτειο της δολοφονίας του ανώτατου στρατιωτικού διοικητή των «Φρουρών της Επανάστασης» στο Ιράκ.

«Εκείνοι που διέταξαν τη δολοφονία του στρατηγού Σουλεϊμανί, καθώς και εκείνοι που το έπραξαν θα πρέπει να τιμωρηθούν. Αυτή η εκδίκηση θα συμβεί σίγουρα τη σωστή στιγμή», ανέφερε ο Χαμενεΐ στις 16 Δεκεμβρίου, χωρίς να ονομάσει τον Τραμπ, ο οποίος διέταξε το «χτύπημα» στον Σουλεϊμανί.

Αργότερα μέσα στην Παρασκευή, το Twitter προχώρησε σε αναστολή λειτουργίας του συγκεριμένου λογαριασμού. 
 

 

khamenei_logariasmos

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.