search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:13
MENU CLOSE

Σάσα Σταμάτη: «Λύγισε» στον αέρα του «Καλύτερα δε γίνεται» (Video)

23.01.2021 16:58
Σάσα Σταμάτη: «Λύγισε» στον αέρα του «Καλύτερα δε γίνεται» (Video) - Media

 

Στη μικρή οθόνη επιστρέφει η Σάσα Σταμάτη, αναλαμβάνοντας τη θέση της coach στο νέο reality του Alpha, Battle of the Couples.

Η δημοσιογράφος μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» του Alpha για το νέο της ρόλο και το νέο project του καναλιού. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που τη στήριξαν σε δύσκολες περιόδους της ζωής της.

«Ο ρόλος μου θα είναι να προσπαθήσω να ξεκλειδώσω τα ζευγάρια. Τα προβλήματα, τις ανησυχίες, τους τσακωμούς και ό,τι συμβαίνει ανάμεσά τους. Τα έχω δει τα ζευγάρια. Είναι εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους, με άλλες φιλοσοφίες», αποκάλυψε. 

 «Η δική μου δοκιμασία θα έχει να κάνει με τη σχέση των ζευγαριών. Δεν θα είναι αγωνιστικό το κομμάτι, αυτό θα το έχει ο Παναγιώτης. Θα είναι πολύ fun και ανατρεπτικά αυτά που θα κάνουμε, θα κάνουμε πάρτι, το ζευγάρι που θα κερδίζει θα επιλέγει να κάνει ένα πάρτι με τη δική του θεματολογία», συνέχισε. 

Αναφερόμενη στον Παναγιώτη Βασιλάκο είπε: «Συναντηθήκαμε την περασμένη εβδομάδα. Πώς είμαι εγώ; Καμία σχέση. Το παιδί είναι ευγενικό, χαμογελαστό, μιλάει στον πληθυντικό σε όλους. Δεν είναι ψευτοκαλός, αισθάνομαι ότι είναι γνήσια καλός».

Συγκινημένη, η Σάσα Σταμάτη ευχαρίστησε τους ανθρώπους που τη στήριξαν στις δύσκολες περιόδους της ζωής της.

«Είναι άνθρωποι που μου έδωσαν την ευκαιρία αλλά ήταν δίπλα μου και σε κάποια θέματα προσωπικά. Περιμένεις από τους συγγενείς ή τους φίλους σου, αλλά εμφανίζονται κάποιοι άλλοι άνθρωποι για να σε στηρίξουν», τόνισε χαρακτηριστικά.

Όπως ανέφερε η Ναταλία Γερμανού το Battle of the Couples αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μετά το πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:12