search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:08
MENU CLOSE

Αυτός τον χαβά του

05.10.2012 06:56

Μπορεί να έχει φάει το «κράξιμο της αρκούδας» από το άπαν σύμπαν για την απόφασή του να διδάξει σε σεμινάρια του Χάρβαρντ ο Γιώργος Παπανδρέου, αλλά δεν φαίνεται να «μασάει». 

Μπορεί να έχει φάει το «κράξιμο της αρκούδας» από το άπαν σύμπαν για την απόφασή του να διδάξει σε σεμινάρια του Χάρβαρντ ο Γιώργος Παπανδρέου, αλλά δεν φαίνεται να «μασάει». Ούτε από τις πιέσεις για τις απουσίες του από τη Βουλή αλλά ούτε και από τις ενστάσεις γύρω από την εκπροσώπηση της Αχαΐας, όπου εκλέγεται, λόγω των διεθνών υποχρεώσεών του, μοιάζει να πτοείται. Ήρθε το Σάββατο από Βρυξέλλες, πήγε στην Πάτρα, «χτύπησε» μια ευρεία σύσκεψη με εκπροσώπους όλων των παραγωγικών φορέων γύρω από τα αναπτυξιακά προβλήματα του νόμου, τους είπε ότι θα κυνηγήσει την προώθηση των αιτημάτων τους και προχτες έκανε «διπλό» χτύπημα. Συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να τον ενημερώσει σχετικά με τις διεθνείς επαφές και πήγε στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής προκειμένου να στηρίξει θερμά την Ίδρυση Διεθνούς Ιδρύματος Κλασικών Σπουδών και Ερευνών στον Όλυμπο με έδρα την Πιερία. Μάλιστα, τους ενημέρωσε ότι προσκάλεσε κιόλας την Αούγκ Σαν Σούου Κίι – «τον Μαντέλα της Βιρμανίας», όπως την αποκαλούν στη χώρα της λόγω των ηρωικών αγώνων της -, η οποία είχε όνειρο ζωής να επισκεφτεί τον Όλυμπο των μύθων και του Δωδεκαθέου. Από το να τρώει κοψίδια στη Ραφήνα, ίσως να είναι και προτιμότερο να γυρίζει τον κόσμο και να μιλάει για την Ελλάδα…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:08