search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:04
MENU CLOSE

Στον εισαγγελέα οι 12 συλληφθέντες από τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά

05.10.2012 07:33
Στον εισαγγελέα οι 12 συλληφθέντες από τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά  - Media

Στον εισαγγελέα οδηγούνται σήμερα οι 12 εργαζόμενοι στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά που συνελήφθησαν χθες κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο Πεντάγωνο.

Στον εισαγγελέα οδηγούνται σήμερα οι 12 εργαζόμενοι στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά που συνελήφθησαν χθες κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο Πεντάγωνο.

Σε ένδειξη συμπαράστασης συνάδελφοί τους έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Οι 12 συλληφθέντες κατηγορούνται για τα αδικήματα της διατάραξης κοινής και οικιακής ειρήνης, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς, απρόκλητες σωματικές βλάβες, αντίσταση και παράβαση του Νόμου περί όπλων, ενώ οι υπόλοιποι 94 που αφέθησαν ελεύθεροι κατηγορούνται για τα αδικήματα της διατάραξης κοινής και οικιακής ειρήνης.

Σημειώνεται επίσης πως για τα επεισόδια τέθηκε σε διαθεσιμότητα ανώτατος αξιωματικός ο οποίος είχε την ευθύνη των μέτρων για την προστασία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ενώ διατάχθηκε η διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10