search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:58
MENU CLOSE

Η φαυλότητα στο μεγαλείο της

05.10.2012 07:33
Η φαυλότητα στο μεγαλείο της - Media

Μόνο η Ελλάδα δεν έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο στο θέμα των μεταρρυθμίσεων, σε σχέση με τις άλλες χώρες της Ευρωζώνης που έχουν πληγεί από την κρίση χρέους, είπε  ο Σόιμπλε με περισσή χαρά….

Μόνο η Ελλάδα δεν έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο στο θέμα των μεταρρυθμίσεων, σε σχέση με τις άλλες χώρες της Ευρωζώνης που έχουν πληγεί από την κρίση χρέους, είπε  ο Σόιμπλε με περισσή χαρά…. Μάλλον δίκιο, δεν σκέφτηκε όμως ότι ,τελικά δεν πέτυχε γιατί στη διαδρομή αυτή που μας επέβαλλαν να διανύσει τη  χάσαμε την Ελλάδα.

Άλλωστε το ήξεραν από την αρχή  ότι θα γίνει έτσι… Το είχαν αποφασίσει και επιλέξει από χρόνια.

Ναι, οι λεγόμενοι διασώστες μας ή αλλιώς οικονομικοί τρομοκράτες  μας, προφασιζόμενοι την διέξοδο της χώρας από την κρίση,  εφάρμοζαν  και συνεχίζουν να εφαρμόζουν τα χείριστα και εξευτελιστικά οικονομικά μέτρα στον λαό,  για να τον χρησιμοποιούν ως μηχανή δημιουργίας χρήματος.

Είμαστε το πειραματόζωο τους και το παράδειγμα προς αποφυγήν για άλλους λαούς στους οποίους  θέλουν να εφαρμόσουν την ίδια τακτική… Για αυτό και εμμένουν στην εφαρμογή ακατόρθωτων μέτρων τα οποία ούτως η άλλως έχουν ήδη χαρακτηρισθεί αποτυχημένα και καταστροφικά για την χώρα και τους πολίτες της.

Βέβαια βρήκαν και παιδάκια για να τα υλοποιήσουν τους πολιτικούς μας  που εδώ και χρόνια δεν εξυπηρετούν τίποτε άλλο πέρα από το να νέμονται κομματικά  αξιώματα και προνόμια βολεύοντας  τους κολλητούς τους , τους κουμπάρους, τους φίλους και φυσικά… τους έχοντες και κατέχοντες το χρήμα… Ακόμη και σήμερα καλά περνάνε για αυτό και τους δίνουν τυφλή υπακοή φορώντας όμως  το εικονικό προσωπείο δημοκρατίας.

Και εμείς απλά παρακολουθούμε το δικό τους έργο ως θεατές…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:57