search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:09
MENU CLOSE

Η λίστα των ληστών

05.10.2012 08:09
Η λίστα των ληστών - Media

Έντρομοι οι εξουθενωμένοι οι πολίτες αυτής της χώρας παρακολουθούν ένα απίστευτο ρεσιτάλ θρασύτητας των έκθετων και υπόλογων εκπροσώπων του χρεοκοπημένου πολιτικού μας συστήματος.

Έντρομοι οι εξουθενωμένοι οι πολίτες αυτής της χώρας παρακολουθούν ένα απίστευτο ρεσιτάλ θρασύτητας των έκθετων και υπόλογων εκπροσώπων του χρεοκοπημένου πολιτικού μας συστήματος,διά του οποίου δίνουν την πλέον ανήθικη παράσταση με την περίφημη λίστα, η οποία περιέχει περί τα 2.000 ονόματα πλουσίων που φοροδιαφεύγουν με διάφορες αδιαφανείς μεθόδους.
Πρόκειται για μια λίστα η οποία παρεδόθη στον πρώην υπουργό των Οικονομικών κύριο Παπακωνσταντίνου, ο οποίος με τη σειρά του την παρέδωσε σε αρμόδιες, υποτίθεται, υπηρεσίες προς διερεύνηση, όχι όλη, αλλά μικρό επιλεγμένο μέρος της. Ο τραγέλαφος που ακολούθησε αποτυπώνει με συντριπτική ευκρίνεια το τεράστιο έλλειμμα σοβαρότητας αυτής της απροκάλυπτα διεφθαρμένης χώρας. Οι καταχρεωμένοι πολίτες, οι οποίοι βρίσκονται στο φάσμα της εξαθλίωσης, υποβάλλονται από την Ελληνική Δημοκρατία σε μια ψυχοφθόρο ακρόαση ψεμάτων και ανεξέλεγκτης ανηθικότητας, η οποία φτάνει σε σημεία εξοργιστικά. Το ότι υπάρχει μια λίστα με καυτά ονόματα του δημόσιου βίου μας η οποία περιφέρεται σαν τον περιπλανώμενο Ιουδαίο από μυστικές υπηρεσίες σε υπουργούς, από υπουργούς σε Γραμματείς και Φαρισαίους, από κόμματα σε πρόσωπα και από αρμόδιες υπηρεσίες σε αρχηγούς κομμάτων, για να καταλήξει σε φλασάκι στον κύριο πρωθυπουργό, τη στιγμή που στα άλλα κράτη η ίδια ακριβώς περίπτωση ακολούθησε μια σύντομη και αποτελεσματική διαδικασία, αποδεικνύει την πλήρη εξαχρείωση των κυβερνώντων αυτού του τόπου, οι οποίοι πρέπει να παραδώσουν τις ταυτότητές τους στην έντρομη κοινωνία. Είναι πλέον περισσότερο από προφανές ότι με αυτές τις ενέργειές τους παραδίδουν τη χώρα βορά στη Χρυσή Αυγή.

 

ΥΓ.: Το πλέον εξοργιστικό σε αυτήν την υπόθεση είναι ότι οι περισσότεροι αποδέκτες αυτής της περίφημης λίστας δηλώνουν ότι δεν την έχουν ανοίξει. Τέτοια διακριτικότητα από μέρους τους δεν γίνεται πιστευτή… με καμία κυβέρνηση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:04