search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:02
MENU CLOSE

Ζέτα Δούκα: «Ο Κιμούλης με έβρισε και με κλώτσησε» (Video)

26.01.2021 13:01
Ζέτα Δούκα: Η πρώτη ανάρτησή της μετά τις δηλώσεις για τον Γιώργο Κιμούλη - Media

 

Σοκ στον καλλιτεχνικό -και όχι μόνο- χώρο προκάλεσε η αποκάλυψη της Ζέτας Δούκα ότι συνάδελφός της έφτασε στο σημείο να την κλωτσήσει.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» η ηθοποιός ισχυρίστηκε ότι ο  Γιώργος Κιμούλης την έβρισε και την κλώτσησε στο θέατρο, ενώ καθ’ όλη τη θεατρική σεζόν είχε υποστεί τόσο ψυχολογική όσο και λεκτική βία.

«Ήθελα να μοιραστώ με τον κόσμο μια γνώση που μου έκανε καλό» είπε αρχικά και πρόσθεσε: 

«Όλη τη χρονιά που συνεργάστηκα μαζί του ήταν μια απίστευτης έντασης ψυχολογική και λεκτική βία, εντός και εκτός σκηνής, με εξάρσεις και περιστατικά θυμού. Έκανε τα πάντα για να με ταράξει επί σκηνής και εκτός σκηνής υπήρχαν περιστατικά λεκτικής βίας».

Όπως αποκάλυψε, μια φορά την κλώτσησε και την έβρισε, ενώ ανέφερε ότι είχε πάρει την απόφαση να κλείσει το θέατρο λόγω αυτών των συμπεριφορών, ωστόσο άλλαξε τη γνώμη της έπειτα από συνομιλία με τον επιχειρηματία του θεάτρου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:02