search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 05:21
MENU CLOSE

Κραουνάκης για Κιμούλη: «Στα 50 χρόνια φιλίας, δε θυμάμαι ποτέ μα ποτέ περιστατικά βίας»

27.01.2021 08:30
Κραουνάκης για Κιμούλη: «Στα 50 χρόνια φιλίας, δε θυμάμαι ποτέ μα ποτέ περιστατικά βίας» - Media

 

Θέση στα όσα κατήγγειλε ζωντανά σε πρωινή εκπομπή η Ζέτα Δούκα κατά του Γιώργου Κιμούλη πήρε ο Σταμάτης Κραουνάκης. 

Με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο μουσικοσυνθέτης αναφέρει ότι στα πενήντα χρόνια φιλίας που τον συνδέουν με τον Γιώργο Κιμούλη, δε θυμάται «ποτέ μα ποτέ περιστατικά βίας και κακεντρέχειας».

Τονίζει δε, πως δύσκολες «ώρες υπήρχαν» καθώς και «σημεία διαφωνίας πολλά», καθώς και «τσαντίλες και καμώματα αλλά και χιούμορ», ωστόσο, επισημαίνει ότι «ο καθένας μπορεί να έχει άλλη γνώμη, άλλες εμπειρίες, αλλά σκοτάδια, αλλά φώτα, άλλες παραμέτρους, αλλά παράπονα, αλλά την ώρα που σηκώνεται ένας αέρας να τον σκίσει όπως πιο παλιά με τα χρέη του, με πιάνει αφόρητη στεναχώρια….. Λυπάμαι πολύ την ώρα που βασανίζεται το σπίτι μας» σημειώνει για να καταλήξει, αναφέροντας ότι «πάντα πρέπει κάποιος να κρατά το ζύγι».

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Τρίτης, η Ζέτα Δούκα υποστήριξε ότι ο Γιώργος Κιμούλης την έβρισε και την κλώτσησε στο θέατρο, ενώ καθ’ όλη τη θεατρική σεζόν είχε υποστεί ψυχολογική και λεκτική βία.

Κιμούλης: «Όσα είπε είναι απαράδεκτα και ψευδή»

Ο Γιώργος Κιμούλης έδωσε άμεσα την πρώτη του απάντηση μέσα από τα «Παραπολιτικά» αναφέροντας τα εξής: «Όσα είπε είναι απαράδεκτα και ψευδή και έχω ήδη κινηθεί νομικά κάνοντας αγωγή και μήνυση», ενώ αργότερα, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA έκανε λόγο για «εργατική διαφωνία» που θα μπορούσε να έχει ληθεί με έναν διάλογο ή μέσω της παρέμβασης της επιθεώρησης εργασίας.

“Στεναχωρήθηκα όταν το άκουσα πρώτη φορά. Τώρα έχω θυμώσει πάρα πολύ. Έχω ήδη δώσει εντολή για αγωγή και μήνυση. Το ότι κλώτησα, ούτε για αστείο. Δεν πρόκειται να την πάρω πίσω, ακόμα κι αν αρχίσει να το παίρνει πίσω.

Θεωρώ απαράδεκτο το να χρησιμοποείται η πολύ σωστή πράξη της κυρίας Μπεκατώρου και να προσπαθεί ο οποιοσδήποτε έχει νιώσει προσβεβλημένος, θιγμένος, θυμωμένος, έχει στεναχωρηθεί να έρχεται μετά από 13 χρόνια, να περιγράφει ένα γεγονός, να υπερβάλει, να προσθέτει ψευδή γεγονότα που θα τα πάρει πίσω συν τω χρόνω” ανέφερε μεταξύ άλλων. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10