search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:17
MENU CLOSE

Μετά τη Δούκα και η Γερονικολού κατά Κιμούλη: «Ως εδώ!» – Τι απαντά ο ηθοποιός (Video)

27.01.2021 08:59
Μετά τη Δούκα και η Γερονικολού κατά Κιμούλη: «Ως εδώ!» - Τι απαντά ο ηθοποιός (Video) - Media

 

Στην εκπομπή Happy Day μίλησε ο Γιώργος Κιμούλης το πρωί της Τετάρτης απαντώντας στα όσα κατήγγειλε χθες, Τρίτη on air η Ζέτα Δούκα.

«Τίποτα από όλα αυτά δεν έχει συμβεί. Έχω κινηθεί ήδη δικαστικά, κάνοντας αγωγή και μήνυση για ακραία συκοφαντική. Αντί να βγω εγώ, να βγει εκείνη; Δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή, μπορεί να ήταν πράξη του να της δείξω ότι είναι και αυτή πρωταγωνίστρια. Μπορεί, δεν ξέρω. Τι; Να απέφευγα να μιλήσω στον κόσμο; Αν είναι δυνατόν. Δεν το έχω κάνει ποτέ.

Η κυρία Δούκα δεν ήταν ένα κορίτσι που μόλις είχε βγει από τη σχολή ούτως ώστε εάν έχουν συμβεί όλα αυτά τα γεγονότα να μην έχει σηκωθεί να έχει φύγει; Ή να μην έχει πάει στον παραγωγό να του πει ότι φεύγω αν ο κύριος τάδε συνεχίσει να μου συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο».

Μετά τις κατηγορίες Ζέτας Δούκα, η Κατερίνα Γερονικολού με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αναφέρθηκε στη δική της συνεργασία με τον Γιώργο Κιμούλη, μιλώντας για φόβο, για τρόμο και μια συνεργασία που με τη λήξη της “έβαζε στοιχήματα με τον εαυτό της για το αν θα καταφέρει να συνέλθει”

 

Ερωτηθείς σχετικά, ο Γιώργος Κιμούλης απαντά:

«Δεν έχω να πω τίποτα για την Κατερίνα Γερονικολού και τον Νίκο Ψαρρά. Με έχει θυμώσει αυτή η ιστορία… Δεν έχω να πω κάτι τώρα για την κυρία Γερονικολού. Αν τρόμαξε παίζοντας μαζί μου ή στις πρόβες, εντάξει… Τι να κάνουμε τώρα; Δεν πιστεύω ότι η Κατερίνα έχει καταγγείλει, αν θέλετε, κακοποίηση. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι άλλο πάνω σε αυτό».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:16