search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:28
MENU CLOSE

Η Σκορδά «έκοψε» στον αέρα την Παπούλια – «Φαίη μου με εξέθεσες, λυπάμαι» (Videos)

27.01.2021 11:56
Η Σκορδά «έκοψε» στον αέρα την Παπούλια - «Φαίη μου με εξέθεσες, λυπάμαι» (Videos) - Media

 

Με αφορμή τις καταγγελίες της Ζέτας Δούκα κατά του Γιώργου Κιμούλη και το… τσουνάμι αποκαλύψεων για τη λεκτική και ψυχολογική βία στο χώρο του θεάτρου που ακολούθησε, στην εκπομπή “Πρωινό” προβλήθηκε ένα απόσπασμα από τη ραδιοφωνική εκπομπή της Εβελίνας Παπούλια.

Στο εν λόγω βίντεο ακούμε την ηθοποιό να μη παίρνει τη θέση ούτε της Ζέτας Δούκα ούτε όμως και του Γιώργου Κιμούλη, επισημαίνοντας ότι η ίδια δεν έχει βιώσει αντίστοιχη εμπειρία στην επαγγελματική της πορεία.

Αναφερόμενη, μάλιστα, στον καιρό που ήταν χορεύτρια, έκανε λόγο για ιδιαίτερη αυστηρότητα εκ μέρους της τότε δασκάλας της, η οποία -όπως τόνισε- ήταν στο πλαίσιο της πειθαρχίας.

Τα λόγια αυτά, ωστόσο, δεν άρεσαν στη Φαίη Σκορδά η οποία έκοψε στη μέση το βίντεο, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά της γιατί -όπως η ίδια έκρινε- η ηθοποιός “πιστεύει ότι το να σε προσβάλλει και ταπεινώσει κάποιος είναι μέσα στο πλαίσιο της διδασκαλίας”.

Η τοποθέτηση της Εβελίνας Παπούλια

«Κοίταξε εγώ ξέρω και τη Ζέτα Δούκα και τον Γιώργο Κιμούλη… Δεν έχω να πω κάτι. Ξέρεις αν πω κάτι για τον Γιώργο είναι σαν να αναιρώ αυτό που είπε η Ζέτα, αν πω κάτι για την Ζέτα θα αναιρέσω αυτό που έχει πει ο Γιώργος. Νομίζω ότι αυτά τα πράγματα είναι εντελώς δικά τους, δηλαδή κάτι πολύ προσωπικό. Εγώ δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα με κανέναν από τους δύο, οπότε δεν έχω να πω ότι μου έχει συμβεί κάτι χοντρό…

Επίσης, στη ζωή μου και σε όλη μου την καριέρα δεν θεωρώ ότι μου έχει συμβεί κάτι που θα μπορούσα να αναφέρω. Τα θεωρώ κακές στιγμές… Είμαι από τους ανθρώπους που δεν αφήνω πολλά περιθώρια. Θα το πάω λίγο πιο πίσω γιατί εγώ έχω μεγαλώσει στρατιωτικά. Ήμουν χορεύτρια με μια πολύ σκληρή δασκάλα και ήμασταν όλο αυτό στο πλαίσιο της πειθαρχίας» ανέφερε χαρακτηριστικά η Εβελίνα Παπούλια.

Η ενόχληση της Φαίης Σκορδά

«Έκοψα το βίντεο γιατί δεν είναι της παρούσης αυτή τη στιγμή! Είναι μια θέση, τη σέβομαι. Πιστεύει ότι το να σε προσβάλλει και ταπεινώσει κάποιος είναι μέσα στο πλαίσιο της διδασκαλίας, η Εβελίνα που αγαπώ και εκτιμώ πολύ. Έχει τη δική της ιδιοσυγκρασία αλλά αυτή τη στιγμή, στη συγκεκριμένη μέρα δεν χωρούν τέτοιου είδους τοποθετήσεις» τόνισε.

“Φαίη μου με εξέθεσες, λυπάμαι πολύ γι’ αυτό”

Λίγο αργότερα, η Φαίη Σκορδά μίλησε τηλεφωνικά με την Εβελίνα Παπούλια, η οποία έδειξε εμφανώς την απογοήτευσή της.

«Φαίη μου σας εκτιμώ πολύ, αλλά με εξέθεσες έτσι όπως πέρασες τα λόγια μου στον αέρα και λυπάμαι πολύ γι’ αυτό. Εγώ το μόνο πράγμα που είπα ήταν ότι αγαπώ τη Ζέτα και είναι φίλοι μου και οι δύο. Ήταν πολύ άσχημο αυτό που είπες. Τι δεν είναι της παρούσης; Στο παρελθόν ακόμη και ο Κάρολος Κουν εξεφτέλιζε τους μαθητές του. Δεν είναι σωστό αυτό το πράγμα! Δεν είναι αποδεκτό πλέον. Στην εποχή μας δεν είναι. Γλυκιά μου ήταν κιτρινισμός αυτό. 

Δεν ακούσατε όλο το απόσπασμα! Είπα ότι στο παρελθόν αυτό το πράγμα γινόταν. Το πώς μιλάει ο ένας στον άλλον είναι προσωπικό! Η βία είναι ένα άλλο κομμάτι. Δεν ξέρω τι έχει συμβεί. Δεν μίλησα για βία, μίλησα για ηθικό εκφοβισμό. Η βία είναι κατακριτέα από τη φύση της. Δεν αναφέρθηκα σε αυτό το κομμάτι.

Δεν αναφέρθηκα στην Ζέτα και στον Γιώργο. Είναι άνθρωποι που αγαπώ και δεν παίρνω καμία θέση. Δεν θέλω να μιλήσω για το συμβάν, γιατί δεν ήμουν μπροστά» ανέφερε φανερά ενοχλημένη η Εβελίνα Παπούλια..

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24