search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:28
MENU CLOSE

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας ζητά διαζύγιο από τη Μυρσίνη

28.01.2021 07:34
Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας ζητά διαζύγιο από τη Μυρσίνη  - Media

 

Η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη στις Άγριες Μέλισσες με έναν γάμο κι ένα διαζύγιο να φέρνουν τα πάνω κάτω στο Διαφάνι. 

Ο λόγος για τον Μιλτιάδη και τη Βιολέτα οι οποίοι έπειτα από τόσες δυσκολίες ανεβαίνουν επιτέλους τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά και τη Μυρσίνη με τον Δούκα οι οποίοι έπειτα από τόσες δολοπλοκίες και μυστικά συνειδητοποιούν ότι ο γάμος του έχει διαλυθεί εδώ και καιρό. 

Ο Μιλτιάδης από τη στιγμή που βγήκε από το ψυχιατρείο προσπαθεί να επανενταχθεί στο Διαφάνι και με τη βοήθεια όλων να καταφέρει να γιατρέψει το μυαλό του. Βράχος δίπλα του σε όλη αυτή την προσπάθεια στέκεται πάντα, εκτός από τον Λάμπρο, η Βιολέτα η οποία αν και πληγώθηκε πολύ από την απόφασή του να χωρίσουν, δεν του γύρισε ποτέ την πλάτη.

Ο Μιλτιάδης σύντομα συνειδητοποιεί ότι δεν μπορεί να συνεχίσει τη ζωή του χωρίς την Βιολέτα. Έτσι, αυτή τη φορά, δεν θα της ζητήσει μόνο να είναι ζευγάρι ξανά, αλλά να παντρευτούν. Η έκπληξη της είναι μεγάλη και φυσικά δέχεται αμέσως!

Όλο το χωριό είναι δίπλα τους και χαίρεται με τη χαρά τους, όταν η εμφάνιση και πάλι του Γιάννου στο μυαλό του Μιλτιάδη την ώρα του γάμου, τον ανησυχεί. Ο Μιλτιάδης σκοτεινιάζει αλλά κανείς δεν καταλαβαίνει πως βλέπει ξανά οράματα…

Την ίδια ώρα, ο Δούκας και η Μυρσίνη οδεύουν προς το τέλος.. Οι διαφορές τους για πρώτη φορά μοιάζουν αγεφύρωτες. Μάλιστα, ο Δούκας παίρνει μια καθοριστική απόφαση και ζητά από την Μυρσίνη διαζύγιο.  Το νέο πέφτει σαν βόμβα στο σπίτι των Σεβαστών, ενώ κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι τους οδήγησε εκεί…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:21