search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:28
MENU CLOSE

Υπόθεση βιασμού 11χρονης αθλήτριας: Στον ανακριτή σήμερα ο 38χρονος προπονητής

28.01.2021 07:48
Υπόθεση βιασμού 11χρονης αθλήτριας: Στον ανακριτή σήμερα ο 38χρονος προπονητής - Media

 

Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα, Πέμπτη, ο 38χρονος πρώην προπονητής ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό της ανήλικης αθλήτριας ιστιοπλοΐας πριν από μια δεκαετία, όταν εκείνη ήταν σε ηλικία 11 ετών.

Ο 38χρονος που βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα βαρύ κατηγορητήριο, που περιλαμβάνει βιασμό κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση σε ασέλγεια και αποπλάνηση ανηλίκου θα βρεθεί ενώπιον της 16ης ανακρίτριας.

Στις μέχρι στιγμής δηλώσεις του έχει πει πως ο ίδιος διατηρούσε σχέση με την ανήλικη και μάλιστα σκόπευαν να παντρευτούν, με τη σύμφωνη γνώμη της μητέρας της.

Ωστόσο, η κατάθεση της νεαρής αθλήτριας είναι «καταπέλτης» εναντίον του και καταρρίπτει τα όσα είπε ο κατηγορούμενος.

Η 20χρονη, σήμερα, αθλήτρια φέρεται να έχει δώσει κατάθεση στον εισαγγελέα Νίκο Στεφανάτο, το πρωί του Σαββάτου, η οποία αποτέλεσε το υλικό για την έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του προπονητή από την αρμοδία ανακρίτρια.

Η 20χρονη φέρεται να υποστηρίζει πως ο 38χρονος την βίασε ενόσω ήταν 11 ετών και την απειλούσε ότι θα την σκοτώσει ή θα καταστρέψει την οικογένεια της εάν μιλούσε για όσα συνέβαιναν.

«Καμία συναίνεση, καθαρός βιασμός», φέρεται να δηλώνει η αθλήτρια Ιστιοπλοϊας, η οποία καταγγέλει πως το 2013 μαζί με τους γονείς της κι έναν ακόμη παράγοντα του ομίλου Ιστιοπλοίας του τόπου κατοικίας της, κατέφυγαν στην αστυνομία για να καταγγείλουν όσα βίωνε το παιδί από διετίας.

Όμως εκεί, ο διοικητής του τμήματος, τους συνέστησε να μην μπουν στον «κυκεώνα» των μηνύσεων, που θα είχε ως αποτέλεσμα να επιβαρυνθεί ψυχικά πολύ περισσότερο το κορίτσι.

Μετά ωστόσο από αυτό, σύμφωνα με την αθλήτρια, ο προπονητής απολύθηκε από τον όμιλο και έφυγε από την πόλη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03