search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:21
MENU CLOSE

Μαρία Κορινθίου για σεξουαλική παρενόχληση: «Μίλησα και με χλεύασαν» (Video)

28.01.2021 09:33
Μαρία Κορινθίου για σεξουαλική παρενόχληση: «Μίλησα και με χλεύασαν» (Video) - Media

 

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη ήταν η Μαρία Κορινθίου η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που έχει υποστεί στην επαγγελματική της πορεία.

Πρόκεται για γεγονότα που η ίδια είχε μοιραστεί, ωστόσο, όπως τονίζει αντιμετώπισε χλευασμό και ειρωνεία. 

“Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση. Με έχει σώσει η μαγκιά μου. Παρ’ ότι ήμουν 25 χρονών και είναι εύκολο ένα κορίτσι σε αυτή την ηλικία να φοβάται, ή να ντρέπεται. Με έχουν πλησιάσει. Μου είπε: “Αν δεν το κάνεις αυτό δεν πρόκειται να κάνεις τίποτα και έκανα πίσω και είπα αυτό θα το δούμε”. Η καρδούλα μου το ήξερε πως ένιωθα.

Υπήρξα θύμα και σεξουαλικής επίθεσης και το κοροϊδεύανε! Μίλησα για αυτό το πράγμα και οφείλουμε να λέμε κάποια πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή μας. Και είδα να το χλευάζουν και να ειρωνεύονται. Είμαι άνθρωπος που δεν ανέχομαι να με χαρακτηρίζει κάποιος που δεν με ξέρει» ανέφερε μεταξύ άλλων. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:21