24/02/2021 22:40:11

Διαβάτη για Ζέτα Δούκα: «Γιατί δεν το είπε τότε και δεν το κατήγγειλε στην αστυνομία;»

Διαβάτη για Ζέτα Δούκα: «Γιατί δεν το είπε τότε και δεν το κατήγγειλε στην αστυνομία;» - Media

 

Στις καταγγελίες της Ζέτας Δούκα κατά του Γιώργου Κιμούλη για λεκτική και σωματική βία, αναφέρθηκε η Χρυσούλα Διαβάτη.

Ερωτηθείσα η ηθοποιός, επισήμανε ότι δε γνωρίζει την ηθοποιό σε αντίθεση με τον Γιώργο Κιμούλη. Επιπλέον, κράτησε αποστάσεις από τη στιγμή που -όπως τονίζει- δεν ήταν μπροστά στο συμβάν, ενώ αναρωτήθηκε γιατί η ηθοποιός δεν απευθύνθηκε στην αστυνομία μετά την κλωτσιά που υποστηρίζει ότι δέχτηκε

 «Δεν την ξέρω την κυρία αυτή, τον Κιμούλη τον ξέρω. Γιατί δεν το είπε τότε και δεν το κατήγγειλε στην αστυνομία; Μου κάνει εντύπωση, γιατί δεν το κατήγγειλε τότε αφού την κλώτσησε»; «Άμα δεν είμαι μπροστά τι να πω; Μου κάνει εντύπωση. Όταν συμβαίνει κάτι το λες εκείνη την ώρα ή τον πλακώνεις στο ξύλο. Εγώ έτσι έχω μάθει στη ζωή μου. Πιστεύω ότι εσύ ο ίδιος κάνεις τους άλλους να σε σέβονται ή να μη σε σέβονται. Εγώ απολάμβανα το προνόμιο του σεβασμού από τότε που ήμουν κοριτσάκι» ανέφερε μεταξύ άλλων, μιλώντας στο Fthis και πρόσθεσε: 

«Δεν είχα μόνο καλές συνεργασίες, μπορεί να ήταν και κακές στον μισό αιώνα που είμαι στο θέατρο, αλλά εγώ δεν είχα προβλήματα. Περιστατικά βίας απέναντί μου δεν υπήρξαν ποτέ. Μία φορά που κάποιος συνάδερφος δε μου φέρθηκε καλά στη σκηνή, τον βούτηξα όταν βγήκαμε έξω… Και τώρα ασχολούμαστε με τα διάφορα, να μην πω τι… 

Δεν είναι αυτό που λένε και το αυτό χτενίζεται; Και εσείς που ασχολείστε… Εγώ τους δημοσιογράφους δεν τους γουστάρω, βρήκαν τώρα “κρέας” και κόβουν σάρκες. Αυτές είναι προσωπικές διαφορές. Δεν μπορώ να ξέρω τι έκανε στον συνάδερφο η κυρία. Είναι και θέμα ο καθένας πώς θέλει να προβάλλει τον εαυτό του. Τότε γινόμασταν ηθοποιοί γιατί λατρεύαμε αυτή τη δουλειά και θέλαμε να γίνουμε σπουδαίοι. Δεν μας ενδιέφεραν τα εξώφυλλα, δεν υπήρχαν κιόλας τότε. Αυτά ήταν για τους σταρ του κινηματογράφου και όχι για μας του θεάτρου.

Τώρα είναι μια άλλη μόδα, επειδή στον χώρο μας έχει καταργηθεί και η άδεια, ο καθένας μπαίνει και τα μανεκέν και ό,τι θέλεις μπαίνει και τα από τηλεπαιχνίδια. Δεν είναι κατοχυρωμένο το επάγγελμα. Αυτοί οι άνθρωποι μπήκαν στον χώρο για την προβολή τους».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.