search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 05:20
MENU CLOSE

Jumbo: Aπό το όχι στο click away, λέει «ναι» στο click inside – H ανακοίνωση

30.01.2021 14:38
Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας: Κανονική άδεια ή αναστολή σύμβασης το δίλημμα στους εργαζόμενους στα Jumbo - Media

 

To μοντέλο click inside, δηλαδή αγορές εντός του καταστήματος με ραντεβού, υιοθετεί η Jumbo για να ανοίξει τα καταστήματά της σε Αττική, Χαλκίδα και Πάτρα επωφελούμενη από το γεγονός ότι η αλυσίδα καταστημάτων διαθέτει τους ΚΑΔ (Κωδικοί Αριθμοί Δραστηριοτήτων) που επιτρέπουν τη λειτουργία καταστημάτων και στις «κόκκινες» περιοχές.

Σημειώνεται ότι όπως ισχύει από σήμερα στις «κόκκινες» περιοχές στις οποίες εντάσσεται και η Αττική παρέχεται η δυνατότητα λειτουργίας και με «click inside» δηλαδή αγορά εντός καταστήματος αλλά με προκαθορισμένο ραντεβού παράλληλα με το click away που είχε ήδη εφαρμοστεί. Με το click inside θα λειτουργούν δουλεύουν τα καταστήματα ένδυσης, υπόδησης αλλά και τα βιβλιοχαρτοπωλεία. Ωστόσο τα καταστήματα που λειτουργήσουν με αυτή τη μέθοδο υποχρεούνται να ΜΗΝ πουλήσουν στους καταναλωτές άλλα προϊόντα, που δεν ανήκουν στο βασικό τους ΚΑΔ για λόγους αθέμιτου ανταγωνισμού.

Νωρίτερα στον μήνα η Jumbo είχε εκδώσει ανακοίνωση με την οποία εξέφραζε την «ελπίδα κάποια στιγμή η Ελληνική Κυβέρνηση να ανακοινώσει ένα συνεκτικό, καθολικό σχέδιο ισότιμης επαναλειτουργίας του συνόλου των εμπορικών επιχειρήσεων».

Σήμερα, όπως ανακοίνωσε η εταιρία τα Jumbo θα λειτουργούν κανονικά και στις «κόκκινες» και στις «κίτρινες» περιοχές.

Αναλυτικά στο site υπάρχει η εξής ανακοίνωση:

«Αγαπητοί φίλοι των JUMBO, τα καταστήματά μας στην ΑΤΤΙΚΗ, ΧΑΛΚΙΔΑ & ΠΑΤΡΑ θα λειτουργούν με ραντεβού. Όλα τα υπόλοιπα καταστήματα Jumbo στην Ελλάδα θα λειτουργούν χωρίς ραντεβού»

Μάλιστα αναφέρει ότι ο το Jumbo συμμετέχει στη λειτουργία click in shop, καθώς διαθέτει είδη ένδυσης, υπόδησης και βιβλιοχαρτοπωλείου.

Δύο τρόποι για ραντεβού

Υπάρχουν δύο τρόπου για ραντεβού. Ο ένας είναι τηλεφωνικά στο κατάστημα της επιλογής σας. Προσοχή το ραντεβού ισχύει για ένα άτομο ονομαστικά.

Tα υπόλοιπα μαγαζιά στις Κίτρινες περιοχές λειτουργούν κανονικά με ωράριο εργασίας 8.00-20.00.

Και μέσω του eshop και ειδικής εφαρμογής μπορείτε επιλέξτε κατάστημα και ακριβή ώρα προσέλευσης. Το ραντεβού ισχύει μόνο για 1 άτομο. Η διάρκεια παραμονής στο κατάστημα είναι 1 ώρα.

Αφού κλείσετε το ραντεβού σας, θα λάβετε άμεσα email επιβεβαίωσης και 2 ώρες πριν το ραντεβού σας θα λάβετε sms υπενθύμισης του ραντεβού».

Πηγή: newsmoney.gr 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10