search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:30
MENU CLOSE

Σκοτώθηκε η τρανς μουσικός, SOPHIE – Γλίστρησε, θαυμάζοντας την πανσέληνο (Video)

30.01.2021 15:50
Σκοτώθηκε η τρανς μουσικός, SOPHIE - Γλίστρησε, θαυμάζοντας την πανσέληνο (Video) - Media

 

Η DJ και μουσικός παραγωγός από τη Σκωτία, SOPHIE, έφυγε από τη ζωή, τα ξημερώματα του Σαββάτου, «μετά από ξαφνικό ατύχημα». 

Ο θάνατος της 34χρονης μουσικού, που αποδίδεται σε πτώση από το μπαλκόνι, ανακοινώθηκε από μέλος της ομάδας της.

«Με βαθύτατη λύπη πρέπει να σας ανακοινώσω ότι η μουσικός και παραγωγός, SOPHIE πέθανε σήμερα γύρω στις 4 τα ξημερώματα στην Αθήνα όπου ζούσε το τελευταίο διάστημα μετά από ξαφνικό ατύχημα. Αυτή τη στιγμή η προτεραιότητα μας είναι ο σεβασμός και η ιδιωτικότητα της οικογένειάς της. Επίσης, θα παρακαλούσαμε λίγο σεβασμό από τους θαυμαστές της και να αντιμετωπίσουν με ευαισθησία τα νέα του θανάτου της», ανέφερε στο μήνυμά του. 

Η SOPHIE ήταν πρωτοπόρος του νέου ήχου, μια από τις πιο επιδραστικές μουσικούς της τελευταίας δεκαετίας, όχι μόνο για τις ευφυείς παραγωγές της και τη δημιουργικότητά της. Ήταν ένα σύμβολο απελευθέρωσης», έγραφε η ανακοίνωση. 

Σε ξεχωριστή δήλωση η οικογένειά της ευχαρίστησε όλους όσους βρέθηκαν στο πλευρό της και ανέφερε: «Τραγικά η όμορφη SOPHIE μας πέθανε σήμερα το πρωί μετά από ένα τραγικό ατύχημα. Πιστή στην πνευματικότητά της είχε σκαρφαλώσει για να θαυμάσει την πανσέληνο, γλίστρησε και έπεσε. Θα βρίσκεται πάντα εδώ μαζί μας». 

Η SOPHIE έγινε γνωστή χάρη στην πειραματική προσέγγιση της πάνω στην ποπ μουσική και κυρίως την χρήση επεξεργασμένων φωνητικών που θεωρήθηκε πρωτοποριακή για την εξερεύνηση της ταυτότητας φύλου. Γεννήθηκε στην Γλασκώβη το 1986. Κυκλοφόρησε το ντεμπούτο της άλμπουμ «Oil Of Every Pearl’s Un-Insides» το 2018. Είχε προταθεί για Grammy καλύτερου ηλεκτρονικού άλμπουμ το 2019. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:27