search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:04
MENU CLOSE

Περού: Δικηγόρος έκανε σεξ σε live streaming δικαστήριο (Video)

01.02.2021 07:56
Περού: Δικηγόρος έκανε σεξ σε live streaming δικαστήριο (Video) - Media

 

Δεν τα… υπολόγισε καλά και μπήκε σε μπελάδες ένας δικηγόρος στο Περού, ο οποίος είχε την «φαεινή» ιδέα να κάνει σεξ κατά την διάρκεια ενός live streaming ακροαματικής διαδικασίας στην οποία συμμετείχε.

Σύμφωνα με τη New York Post, ο Χέκτορ Σιπριάνο Παρέδες Ρόμπλες έχει γίνει viral στην πατρίδα του για τις σεξουαλικές του… επιδόσεις. Το κακό για τον ίδιο είναι ότι και ο τοπικός δικηγορικός σύλλογος, στον οποιο ανήκει, ξεκίνησε έρευνα για τις πράξεις του και το μέλλον του στον εν λόγω επαγγελματικό κλάδο να φαντάζει αβέβαιο. Το περιστατικό, που έχει προκαλέσει σάλο στο Περού συνέβη την περασμένη Πέμπτη, κατά τη διάρκεια μιας ακροαματικής διαδικασίας που αφορούσε στη δράση της συμμορίας Los Z de Chanchamayo, σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα που επικαλείται τοπικά ΜΜΕ.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, κάποια στιγμή ο Ρόμπλες εμφανίζεται να γδύνεται τελείως και να φιλάει μια επίσης ολόγυμνη γυναίκα, προτού εκείνη ανέβει πάνω του για να ολοκληρώσουν την ερωτική πράξη μπροστά στα μάτια του εμβρόντητου κοινού τους.

Έξαλλος, ο δικαστής Τζον Τσατσούα Τόρες ζήτησε αμέσως να διακοπεί η διαδικασία, κατακεραυνώνοντας τον Ρόμπλες για την αδιανόητη «ασέβειά του απέναντι στο δικαστήριο».

«Αυτός ο δικηγόρος δεν έχει ούτε την τιμή ούτε την αξιοπρέπεια που απαιτεί το επάγγελμά του», τόνισε χαρακτηριστικά.

Μεχρί στιγμής, Χέκτορ Σιπριάνο Παρέδες Ρόμπλες δεν έχει προβεί σε κάποια δημόσια δήλωση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:01