search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:35
MENU CLOSE

Και η Κατερίνα Λέχου κατά Κιμούλη: «Έπαιρνα Lexotanil, έπινα, είχα βγάλει δερματικά» (Video)

01.02.2021 11:20
Και η Κατερίνα Λέχου κατά Κιμούλη: «Έπαιρνα Lexotanil, έπινα, είχα βγάλει δερματικά» (Video) - Media

 

Οι καταγγελίες για λεκτική και ψυχολογική βία κατά του Γιώργου Κιμούλη συνεχώς αυξάνονται με ολοένα και περισσότερους ηθοποιούς να κάνουν λόγο για μια τραυματική εμπειρία κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους.

Μιλώντας στη Φαίη Σκορδά, η Κατερίνα Λέχου υποστήριξε ότι πέρασε δύσκολες στιγμές επί σκηνής δίπλα στον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη. Μάλιστα, έκανε σαφές ότι αναφέρεται στην επαγγελματική τους σχέση, διαχωρίζοντας τον προσωπικό δεσμό που διατηρούσαν οι δυο τους στο παρελθόν.

«Με έτρωγε όλη αυτή την εβδομάδα μέσα μου και ήθελα να το πω, γιατί είναι καθήκον μου. Είμαι λίγο ταραγμένη, με συγχωρείς. Αφορά μια επαγγελματική μου συνεργασία, στο έτος 2003-2004, που βίωσα όλη τη σεζόν, τη συνεργασία μου με τον Γιώργο Κιμούλη. Μιλώ για μια  επί σκηνής αντιεπαγγελματική συμπεριφορά και το διαχωρίζω από την προσωπική σχέση που είχα με τον Γιώργο Κιμούλη.

Δεν ήξερα κάθε μέρα αν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω. Με έβριζε. Η λεκτική βία είναι σαν άγριο θηρίο, ζεις συνέχεις σε εγρήγορση, είσαι σε άμυνα… Είναι φοβερό πώς ξυπνάει ο φόβος μέσα σου. Φοβόμουν μη χαλάσω τη δουλειά, μη χαλάσω τη φήμη μου. Χωρίσαμε μετά και μπόρεσα και συνέχισα τη ζωή μου, βρήκα τον δρόμο μου. Βέβαια, μου κόστισε προσωπικά όλο αυτό.

Εννοείται ότι έπινα και έπαιρνα Lexotanil. Είχα βγάλει δερματικά, τα οποία υποχώρησαν όταν έληξε η συνεργασία

Δεν ξανασυνεργάστηκα ποτέ. Μου έγινε μια φορά η πρόταση και είπα ότι δεν θα μπορούσα να το διαχειριστώ.

Όλοι τα γνωρίζουμε όλα, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τις σκοτεινές πλευρές αυτής της δουλειάς. Τώρα θα καθαρίσουν τα πράγματα. Έχω ευθύνη γιατί δεν προστάτευσα τον εαυτό μου, αλλά έχω συγχωρήσει και τον εαυτό μου, δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο», ανέφερε μεταξύ άλλων. 

Υπενθυμίζεται ότι μετά τη δημόσια καταγγελία της Ζέτας Δούκα κατά του Γιώργου Κιμούλη για λεκτική, ψυχολογική και σωματική βία, η Κατερίνα Γερονικολού, η Ευδοκία Ρουμελιώτη, η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, η Κατερίνα Παπουτσάκη αλλά και η Φαίη Ξυλά κατήγγειλαν ψυχολογική βία και ύβρεις κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους μαζί του, ενώ στη λίστα με αυτούς που καταγγέλλουν τον ηθοποιό και σκηνοθέτη προστέθηκαν η Τζένη Ιωακειμίδου,  η ηθοποιός και πρώην πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Αιμιλία Υψηλάντη, αλλά και ο Κώστας Αρζόγλου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:34