search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:43
MENU CLOSE

Σταρόβας για καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης: «Και αν δεν έγινε; – Διψάει ο κόσμος για αίμα» (Videos)

01.02.2021 12:12
Ο Δημήτρης Σταρόβας δέχεται χυδαίες επιθέσεις (Video) - Media

 

Καλεσμένος στην εκπομπή “Πρωινό” ήταν ο Δημήτρης Σταρόβας αναφερόμενος μεταξύ άλλων στα σχόλια που δέχτηκε μετά τις δηλώσεις που έκανε για τις καταγγελίες κατά γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη για σεξουαλική παρενόχληση. 

Μετά την καταγγελία της Τζένης Μπότση, της Αγγελικής Λάμπρη και της Λουκίας Μιχαλά, ο μουσικός είχε εκφράσει τις επιφυλάξεις του για την εγκυρότητα των καταγγελθέντων, επικαλούμενος τη στενή φιλική σχέση του με τον ηθοποιό. 

«Έχω δει αυτόν τον άνθρωπο να στηρίζει ηθοποιούς που δεν είχε καν εμπορικό συμφέρον. Δεν γίνεται ρε παιδιά αυτό το πράγμα, μη σας πω ότι εκνευρίστηκα κιόλας. Έχει πάρει το μέρος ανθρώπων, έχει κάνει υπομονή. Όταν ένας άνθρωπος κάθεται και βάζει τον εαυτό του πίσω χωρίς να έχει εμπορικό συμφέρον, ούτε οτιδήποτε προκειμένου να στηρίξει κάποιον άνθρωπο, δεν μπορεί ο ίδιος άνθρωπος να έχει κάνει το εντελώς αντίθετο.

Θα πω και κάτι που είναι λίγο επικίνδυνο, ρίσκο να παρεξηγηθώ. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος με τόσο ευγενική ψυχή,.. Είναι ένας άντρας ωραίος, υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που κορίτσια ήθελαν να είναι μαζί του, είναι φαντασίωση του μισού ελληνικού πληθυσμού και παλαιότερα και συνεχίζει και τώρα.

Ας το έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας αυτό, ότι αυτού του είδους οι καταγγελίες, με όλο τον σεβασμό στα κορίτσια που τους έχουν δημιουργήσει οι άνθρωποι πρόβλημα, παίρνουν και κάτι μεταφυσικές προεκτάσεις. Το έχω ζήσει κι εγώ προσωπικά. Απλά το αναφέρω» είχε πει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις. 
 

Το πρωί της Δευτέρας, μιλώντας στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, ο Δημήτρης Σταρόβας επέμεινε ότι κανείς δεν μπορεί να πιστοποιήσει ότι τα λεγόμενα των ηθοποιών αυτών είναι αληθή, ερχόμενος πολλές φορές σε αντιπαράθεση με τους δύο παρουσιαστές. 

«Βρίσκομαι εδώ για τον εαυτό μου, επειδή τελικά ο καθένας κοιτάζει το τομάρι του. Πέρασα ένα πολύ δύσκολο τριήμερο, ειπώθηκαν πράγματα για μένα επειδή είπα αυτό που αισθάνθηκα.

Να ξεκαθαρίσω ότι δεν έκανα καμία παρέμβαση. Δεν μπορούμε να λέμε ότι αυτή η καταγγελία είναι το ίδιο πράγμα με τον προπονητή με το 11χρονο κοριτσάκι.

Τον έχω δει να λειτουργεί βάζοντας τον εαυτό του πίσω. Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι θα έφερνε κάποιον άνθρωπο σε πολύ δύσκολη θέση.

Και αν δεν έγινε; Δεν υπάρχει αμφιβολία; Πώς με τόση ευκολία παίρνουμε το μέρος της μίας πλευράς.

Δεν υπάρχουν και οι περιπτώσεις κοριτσιών που την πέφτουν σε ανθρώπους που μπορεί να τους δώσουν δουλειά; Δεν μειώνω το πρόβλημα των κοριτσιών, αλλά γίνεται και αυτό.

Εγώ μίλησα μαζί του. Μου είπε ότι οι περισσότεροι από αυτούς που τάχτηκαν στο πλευρό των κοριτσιών έχουν συνεργαστεί μαζί του. Με τους μισούς έχουμε φάει 15 φορές. Αν εγώ είχα κάνει κάτι κακό στην Φαίη και του κουβάλαγε μέσα της 30 χρόνια κι εσύ το ήξερες, θα συνεργαζόσουν μαζί μου; Θα με έπαιρνες στο μαγαζί σου;

Τι έπρεπε να πω; Με το που άκουσα έναν όρο νομικίστικο να πω θα τον κρεμάσω ανάποδα για να πουν τι ωραίος τύπος είναι ο Δημήτρης Σταρόβας; Νιώθω ότι είμαστε στο Κολοσσαίο, διψάει ο κόσμος για αίμα» τόνισε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24