search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:17
MENU CLOSE

Βρυξέλλες: Επίθεση με μαχαίρι στο μετρό – Πολλοί τραυματίες

01.02.2021 17:42
Βρυξέλλες: Επίθεση με μαχαίρι στο μετρό – Πολλοί τραυματίες - Media

 

Συναγερμός έχει σημάνει στις Βρυξέλλες έπειτα από επίθεση με μαχαίρι στο μετρό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φέρεται να έχουν τραυματιστεί πολλά άτομα, χωρίς οι Αρχές να μπορούν να πουν ακόμα ακριβή αριθμό.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «LeSoir», η αστυνομία εξουδετέρωσε τον οπλισμένο με μαχαίρι δράστη στο σταθμό του μετρό Gare de l’Ouest στο Molenbeek-Saint-Jean.

Την έρευνα έχει αναλάβει η Ομοσπονδιακή Αστυνομική Διεύθυνση Σιδηροδρόμων, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Προσωπικές διαφορές η αιτία της επίθεσης

Η τοπική εφημερίδα Belga υποστηρίζει πως αφορμή για το περιστατικό ήταν μια ιδιωτική διαμάχη. «Ήμουν στο αυτοκίνητο. Άκουσα ξαφνικά κάποιος να φωνάζει. Και εκεί είδα έναν άνδρα να κολλάει ένα μαχαίρι στο λαιμό μιας γυναίκας. Υπήρξε πανικός. Δεν ξέραμε τι να κάνουμε. Η γυναίκα αιμορραγούσε έξω. Μετά έφτασε η αστυνομία και αποχωρήσαμε», είπε αυτόπτης μάρτυρας.

Ένας αστυνομικός επισήμανε ότι δεν θεωρεί πιθανό η επίθεση να είναι τρομοκρατική πράξη, αλλά μάλλον τα αίτια είναι προσωπικοί λόγοι.

H κυκλοφορία στο μετρό σταμάτησε προσωρινά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:17