search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:37
MENU CLOSE

Σε ένα καλό λόγο των εταίρων ελπίζουν στην κυβέρνησηση

06.10.2012 10:19
Σε ένα καλό λόγο των εταίρων ελπίζουν στην κυβέρνησηση - Media

Όπως όλα δείχνουν χωρίς τελική συμφωνία κυβέρνησης – τρόικας θα πάνε στο Eurogroup της Δευτέρας ο υπουργός οικονομικών και οι εκπρόσωποι των δανειστών

Όπως όλα δείχνουν χωρίς τελική συμφωνία κυβέρνησης – τρόικας θα πάνε στο Eurogroup της Δευτέρας ο υπουργός οικονομικών και οι εκπρόσωποι των δανειστών με την καταβολή της δόσης να μετατίθεται, μάλλον για μετά τη σύνοδο κορυφής.

«Ο στόχος είναι να πάρουμε έγκαιρα τη δόση ώστε η Ελλάδα να έχει λεφτά», έλεγε παράγοντας του υπουργείου Οικονομικών μετά την σύσκεψη με την τρόικα. «Και όταν λέμε έγκαιρα, εννοούμε πριν τελειώσουν τα ταμειακά διαθέσιμα της χώρας» ανέφερε και πρόσθεσε:

«Αυτό που προσπαθούμε να έχουμε τη Δευτέρα στο Eurogroup είναι μια θετική δήλωση από τους προϊσταμένους των ελεγκτών, τους κυρίους Όλι Ρεν, Μάριο Ντράγκι και Κριστίν Λαγκάρντ, ότι με βάση την εισήγησή των ελεγκτών υπάρχει πρόοδος».

Οι συζητήσεις με την Τρόικα αναμένεται να συνεχιστούν και την επόμενη και την μεθεπόμενη εβδομάδα.

Αμέσως μετα το ραντεβού με την τρόικα ο Γιάννης Στουρνάρας μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου για να ενημερώσει τον πρωθυπουργό.
Σημειώνεται ότι στη σημερινή συνάντηση Στουρνάρα – τρόικας στο επίκεντρο βρέθηκαν οι όροι της ανακεφαλαιοποίησης των ελληνικών τραπεζών. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:36