20/04/2019 14:34:15

Κουβέλης: Στρατηγικού χαρακτήρα επιλογή η συμμέτοχη στην κυβέρνηση

Κουβέλης: Στρατηγικού χαρακτήρα επιλογή η συμμέτοχη στην κυβέρνηση - Media

Σταθερός στην επιλογή του να συμμετάσχει η ΔΗΜΑΡ στην τρικομματική κυβέρνηση εμφανίστηκε ο Φώτης Κουβέλης, κάνοντας λόγο για στρατηγικού χαρακτήρα επιλογή σε μια προσπάθεια κατευνασμού των εσωκομματικών αντιδράσεων ενόψει των νέων μέτρων.

«Αν ο τόπος αντιμετωπίζει σήμερα πιεστικές καταστάσεις και εμείς σαν κόμμα της Αριστεράς που συμμετέχει στην κυβέρνηση δεχόμαστε μέρος αυτής της πίεσης, μπορούμε να φανταστούμε την κατάσταση που θα επικρατούσε στη χώρα αν εμείς δεν παίρναμε την απόφαση να δώσουμε λύση στο κυβερνητικό πρόβλημα μετά τις δεύτερες εκλογές.

»Το ότι θα ήμασταν ανακόλουθοι με την προεκλογική μας δέσμευση, όταν ζητούσαμε 'εντολή για λύση' είναι το λιγότερο. Οι επιπτώσεις από μια τρίτη προσφυγή στις κάλπες θα ήταν δραματικές» ανέφερε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και συμπλήρωσε:

«Χωρίς την ΔΗΜΑΡ καμία κυβέρνηση δεν μπορούσε να σχηματιστεί και η χώρα θα έπεφτε σε κατάσταση άτακτης χρεοκοπίας, όπου αυτά που περνάμε σήμερα και αυτά που φοβόμαστε για το αύριο θα μοιάζουν με χάδι μπροστά σε αυτά που θα συνέβαιναν».

Τέλος Ο Φώτης Κουβέλης ζήτησε άμεσο και χωρίς καθυστέρηση  ουσιαστικό έλεγχο όλων των στοιχείων που αφορούν σε υποθέσεις φοροδιαφυγής, σκανδάλων και μαύρου χρήματος ενώ επιτέθηκε και στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι καταφέρεται κατά της ΔΗΜΑΡ για να συγκαλύψει τις μεγάλες εσωτερικές διαφορές του που μέρα την μέρα έρχονται στην επιφάνεια.
*video*http://www.youtube.com/watch?v=60MhHnxvPnY&feature=player_embedded*/video*
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.