search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:39
MENU CLOSE

Ελένη Καστάνη: Διαψεύδει τις κατηγορίες της Μουτίδου – «Δεν ισχύει τίποτα» (Video)

02.02.2021 09:12
Ελένη Καστάνη: Διαψεύδει τις κατηγορίες της Μουτίδου - «Δεν ισχύει τίποτα» (Video) - Media

 

Τη δική της απάντηση, μέσω συνεργάτη της εκπομπής Happy Day έδωσε η Ελένη Καστάνη στις κατηγορίες της Σοφίας Μουτίδου περί ύβρεων και κατάρων.

Τα λόγια της ηθοποιού μετέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσω της εκπομπής της, τονίζοντας ότι η ηθοποιός δεν επιθυμεί να επεκταθεί περαιτέρω, ώστε να μη δώσει υπόσταση σε αναληθείς ισχυρισμούς.

«Με την κυρία Καστάνη συνομίλησε ο Μιχάλης Πλεμμένος και του είπε ότι δεν ισχύει αυτό, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και ότι δεν θέλει να απαντήσει για να μη δώσει αξία σε κάτι τέτοιο που δεν ισχύει. Και επίσης ότι προς το παρόν δεν σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον της Σοφίας Μουτίδου γιατί είναι σαν να δίνει υπόσταση σε αυτή την κατηγορία που δεν ισχύει» ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια 

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών η Σοφία Μουτίδου, μέσω ενός βίντεο που κοινοποίησε στο κανάλι της στο Youtube είχε ισχυριστεί -μεταξύ άλλων- ότι η Ελένη Καστάνη την εξύβριζε και την καταριόταν σε παλαιότερη συνεργασία τους.

«Μας είχε κάνει μαύρη τη ζωή πάνω στη σκηνή, είναι γνωστό μυστικό αυτό στον χώρο μας. Με καταριόταν “τον καρκίνο να φέρετε, να ψοφολογήσετε όλες”» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:38