search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 14:33
MENU CLOSE

Playstation 5: «Πατείς με πατώ σε» στην Ιαπωνία για να αγοράσουν την παιχνιδομηχανή (Video)

02.02.2021 15:44
Playstation 5: «Πατείς με πατώ σε» στην Ιαπωνία για να αγοράσουν την παιχνιδομηχανή (Video) - Media

 

Ο κόσμος και κυρίως οι νέοι έχουν καταληφθεί από αμόκ και φρενίτιδα για να αγοράσουν την κονσόλα playstation 5 η οποία βγήκε στην κυκλοφορία πριν από κάποια 24ωρα. 
Μάλιστα στην Ιαπωνία μαθαίνουν το πολυκατάστημα που θα πουλήσει την κονσόλα και περιμένουν από έξω από το προηγούμενο βράδυ σε μια ατελείωτη ουρά για να μπουν το πρωί πρώτοι μόλις ανοίξει τις πόρτες του. 
Σύμφωνα με το Eurogamer, αλλά και το NBC, ένα τέτοιο κατάστημα που παρέλαβε νέες παρτίδες από playstation 5 ήταν και  το κατάστημα Yodobashi Camera στο Τόκιο. Το τι ακολούθησε για να μπουν μέσα οι αγοραστές δεν περιγράφεται.

 
Μάλιστα οι υπεύθυνοι του καταστήματος κάποια στιγμή μοίρασαν και λαχνούς και έκαναν κλήρωση. Όποιος κληρώνονταν είχε το δικαίωμα να μπει στο κατάστημα για να αγοράσει. Αυτό το σύστημα λειτούργησε 10 λεπτά. Μετά ο κόσμος που περίμενε δεν άντεξε και σύντομα η κατάσταση ξέφυγε, με πολύ ξύλο. Μάλιστα χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να μπει κάποια τάξη. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 14:33