search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:18
MENU CLOSE

Συνάντησε τον παλιό του δάσκαλο σε ένα εστιατόριο και τον έδειρε άσχημα

02.02.2021 17:33
Συνάντησε τον παλιό του δάσκαλο σε ένα εστιατόριο και τον έδειρε άσχημα - Media

 

Όσο απίστευτο και εάν ακούγεται ο δάσκαλος με το όνομα Κιέραν Χίκιν έφτασε ένα βήμα από τον θάνατο από το πολύ ξύλο που του έριξε μέσα σε εστιατόριο ένας παλιός του μαθητής.

Ο Κιέραν έχασε για πάντα την ακοή του από το ένα αυτί ενώ χρειάστηκαν και πολλές πλαστικές επεμβάσεις για να αποκατασταθεί το πρόσωπο του. 


Όλα συνέβησαν όταν ο Κιεράν πήγε σε ένα Ινδικό εστιατόριο για να φάει μαζί με κάτι φίλους και την οικογένεια του. Τότε τον πλησίασε ένας γεροδεμένος άνδρας, τον ρώτησε το όνομα του και εάν είναι δάσκαλος. Ο Κιεράν απάντησε καταφατικά και εντελώς ξαφνικά άρχισε να τον ξυλοκοπάει. 
Ο Ζερμαίν Μπουλέν ήταν ένας μαθητής του πριν από πολλά χρόνια (εκκρεμούν σε βάρος του εντάλματα σύλληψης για υποθέσεις ναρκωτικών) και μόλις είδε τον παλιό του δάσκαλο, ένας θεός ξέρει τι έπαθε και τι θυμήθηκε και τον πλησίασε


«Μόλις μπήκα στο εστιατόριο, ήρθε αμέσως πάνω μου και ρώτησε αν τον θυμάμαι. Αφού του ζήτησα να με βοηθήσει με το όνομά του και τον θυμήθηκα και αρχίσαμε να μιλάμε. Είπαμε για τα χρόνια στο σχολείο, τους συμμαθητές, το τί κάναμε από τότε» είπε ο Κιεράν και συνέχισε: «Τότε όλα μαύρισαν. Δεν θυμάμαι τίποτε μετά το πρώτο ξαφνικό χτύπημα. Οι φίλοι μου πίστευαν ότι με σκότωσε όταν με κλοτσούσε στο κεφάλι. Ο λαιμός μου νόμισαν ότι είχε σπάσει»
Το περιστατικό συνέβη στο Μάντσεστερ πριν από λίγα χρόνια αλλά πρόσφατα η αστυνομία για εντελώς άσχετο λόγο ανακοίνωσε τη σύλληψη του τότε μαθητή και έτσι ο δάσκαλο θύμα ξανάζησε τον εφιάλτη του. 

 
Πηγή φωτογραφιών:Dailymail

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:18