search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:35
MENU CLOSE

Η Έλενα Ακρίτα «ξαναχτυπά»: Θα ζητήσω συγγνώμη από τον Δημήτρη Λιγνάδη, αν…

02.02.2021 17:52
Η Ακρίτα απαντά στη Μενδώνη: «Είστε γελοίοι, κουκλίτσα μου» - Media

 

Νέα παρέμβαση στο «σίριαλ» σχετικά με την απομάκρυνση ή όχι του Δημήτρη Λιγνάδη από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου έκανε η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα, η οποία και είχε αρχικά ανακινήσει το θέμα.

Συγκεκριμένα, η Έ. Ακρίτα είχε γράψει στο λογαριασμό της στο Facebook ότι «η Λίνα Μενδώνη ζήτησε την παραίτηση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεατρου Δημήτρη Λιγνάδη, σύμφωνα με αξιόπιστες δημοσιογραφικές πηγές. Θα παρακαλούσα να μη γίνουν εικασίες σχετικά με τους λόγους παραίτησης. Επισήμως ακόμα τίποτα δεν είναι γνωστό. Σχόλια με προσβλητικό περιεχόμενο θα διαγράφονται».

Της ανάρτησης ακολούθησε ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού, στην οποία αναφέρόταν ότι «οι αποφάσεις της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού ανακοινώνονται αποκλειστικά μέσω των δελτίων Τύπου του ΥΠΠΟΑ και όχι από ιδιωτικά προφίλ στα social media. Κάθε άλλη “αξιόπιστη πληροφορία” είναι παραπλανητική και εξυπηρετεί ασαφείς σκοπιμότητες».

Από την πλευρά του, ο ίδιος ο Δημήτρης Λιγνάδης προέβη σε δήλωση στην οποία μεταξύ άλλων σημείωνε ότι «ουδέποτε υπήρξε παρώθηση, πολλώ δε μάλλον άνωθεν εντολή, προς υποβολή παραιτήσεως από πλευράς μου. Δεν γνωρίζω πώς προέκυψαν αυτές οι φήμες ούτε ποιο σκοπό εξυπηρετούν. Συνεχίζω να ασκώ τα καθήκοντά μου».

Μετά από τις εξελίξεις αυτές, η δημοσιογράφος επανήλθε και με νέα ανάρτησή της δίνει άλλη χροιά στην όλη υπόθεση, καθώς γράφει τα εξής: «Ο Δημήτρης Λιγνάδης διαψεύδει την είδηση. Η Μενδώνη στην ανακοίνωση της ούτε διαψεύδει ούτε επιβεβαιώνει. Αν δεν υπάρχουν καταγγελίες για τον κ. Λιγνάδη και συνεπώς δεν “τον παραιτούν” όπως γνωρίζω, θα τού ζητήσω συγγνώμη. Αν όμως υπάρχουν και δεν “τον παραιτούν” τότε η πράξη της Μενδώνη είναι μια καθαρά πολιτική επιλογή που θα κριθεί ανάλογα. Επιμένω ότι το ρεπορταζ μου ισχύει και είναι διασταυρωμένο».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:34