search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:12
MENU CLOSE

Άγριες Μέλισσες: Θα συνεχιστεί η σειρά για 3η σεζόν;

03.02.2021 07:43
Άγριες Μέλισσες: Ο Βόσκαρης μπροστά σε μια μεγάλη ανατροπή  - Media

 

Η επιθυμία να συνεχιστούν οι «Άγριες Μέλισσες» και για 3η σεζόν είναι έντονη, από το κανάλι του Αμαρουσίου, καθώς τα νούμερα τηλεθέασης είναι υψηλά, παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό, ωστόσο μένει να πουν το πολυπόθητο “ΝΑΙ” και οι δημιουργοί της σειράς.

Οι δυο σεναριογράφοι της σειράς του ΑΝΤ1, Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης έδωσαν την δική τους απάντηση στον σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο.

«Είχαμε πολλές ανησυχίες για τη β’ σεζόν, εξομολογήθηκαν στο πλαίσιο του α’ πρώτου Podcast για της «Άγριες Μέλισσες» στο soundis.gr. Μάλιστα, συμπλήρωσαν ότι στην αρχή της σεζόν είχαν δηλώσει κατηγορηματικά ότι η σειρά δεν θα συνεχίσει και του χρόνου. «Είχαμε σχεδιάσει μόνο δυο σεζόν. Ξέραμε πως θα πάει! Η 3η σεζόν, ωστόσο, είναι αχαρτογράφητα νερά. Ακόμα είμαστε σε σκέψεις. Δεν έχει παρθεί καμία απόφαση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι φέτος η ιστορία θα τελειώσει. Ψάχνουμε όμως τη νέα συνθήκη για να υπάρξει το Διαφάνι. Δεν πρόκειται να ξεχειλώσουμε την ιστορία αλλά να βρούμε μια νέα ιστορία με 150 επεισόδια για να μπορέσει να υπάρξει και 3η σεζόν ακολουθώντας πάντα τα ίδια στάνταρντ με τις δυο προηγούμενες. Σύντομα θα δώσουμε τέλος στην αγωνία όλων», δήλωσε από κοινού το δίδυμο των σεναριογράφων που παράλληλα αποτελεί ζευγάρι και στη ζωή.

Και να σκεφτείτε ότι οι «Άγριες Μέλισσες», η σειρά που τόσο έχει αγαπηθεί στην τηλεόραση και έβαλε κόσμο σε αυτήν, ξεκίνησε από μια ιδέα για μια εβδομαδιαία σειρά τύπου γουέστερν!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:11