search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:55
MENU CLOSE

Αποπλάνηση 13χρονου μαθητή: Απαντήσεις στο μυαλό της 35χρονης φιλολόγου αναζητούν οι αρχές

03.02.2021 08:08
Πώς θα λειτουργήσουν τα σχολεία - Media

 

Ολοένα και περισσότερα στοιχεία, σχετικά με την υπόθεση αποπλάνησης 13χρονου μαθητή από την φιλόλογό του, την ίδια στιγμή που ποινική δίωξη ασκήθηκε σε βάρος καθηγήτριας.

Σύμφωνα με πληροφορόες που επικαλείται το protohema.gr, η 35χρονη φιλόλογος είνα απο τη Νέα Ερυθραία.

Όπως αναφέρει, η καθηγήτρια δεν «έβλεπε» τον 13χρονο ως ένα παιδί και μαθητή της Β’ Γυμνασίου, αλλά ως ένα ώριμο άνδρα που θα μπορούσε να ζήσει μαζί του.

Μάλιστα φέρεται να ετοίμαζε ταξίδια στο εξωτερικό μαζί του, τα οποία ο κορωνοιός τα ανέβαλε καθώς και κρυφες επισκέψεις σε ξενοδοχεία εκμεταλλευόμενη την εμπιστοσύνη που της είχαν οι γονείς του.

Ενώ, πάντα με τις ίδις πληροφορίες, δεν δίσταζε να αποτυπώνει σε φωτογραφίες τις παράνομες «ροζ» στιγμές τόσο μέσα στο αυτοκίνητο της, όσο σε ξενοδοχεία ακόμη και στο σπιτι του μικρού κατά διάρκεια των ιδιαίτερων μαθημάτων και να αποθηκεύει τα αρχεία στον υπολογιστή και το κινητό.

Αυτό ήταν τελικά και το λάθος της που την «έκαψε» καθώς η μητέρα του μαθητή ο οποίος έχει γεννηθεί το 2007, εντόπισε πριν δύο εβδομάδες το υλικό και πήγε στην αστυνομία να καταγγείλει την φιλόλογο.

Έτσι, στις 20 Ιανουαρίου, πέρασε το κατώφλι της ΓΑΔΑ και κατηγγειλε στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων όσα γνώριζε.

Η φιλόλογος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και τον ανακριτή όπου και πήρε προθεσμία να απολογηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ένταλμα σύλληψης δεν έχει εκδοθεί μέχρι στιγμής.

Ο μικρός μαθητής έχει μιλήσει σε παιδοψυχολόγους της ΕΛΑΣ για το συμβάν και οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων είναι σε πλήρη εξέλιξη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:55