search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:01
MENU CLOSE

Φουλ της ισοπαλίας

07.10.2012 07:59
Φουλ της ισοπαλίας - Media

Χωρίς νικητή έληξαν και τα τρία ματς που άνοιξαν την αυλαία της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είχαν σασπένς.

Χωρίς νικητή έληξαν και τα τρία ματς που άνοιξαν την αυλαία της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είχαν σασπένς.

Ο ΠΑΟΚ ήθελε τη νίκη στο Ηράκλειο ώστε να μείνει κοντά στον Ολυμπιακό αλλά έμεινε στο 1-1 με τον ΟΦΗ. Ο Παπάζογλου σκόραρε κόντρα στην πρώην ομάδα του και άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 9΄ για να ισοφαρίσει ο Φωτάκης στο 18΄. Οι Κρητικοί είχαν την ευκαιρία στη λήξη του ημιχρόνου όταν ο Κουτσιανικούλης κέρδισε πέναλτι από τον Γλύκο και την αποβολή του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ. Ο Σίσιτς εκτέλεσε αλλά ο νεοεισελθών Χακόμπο απέκρουσε και κράτησε τον ένα βαθμό για την ομάδα του. Ο ΠΑΟΚ φωνάζει πάντως για γκολ του Φωτάλη που δεν μέτρησε ως οφσάϊντ.

Ούτε τώρα νίκησε η ΑΕΚ που έμεινε στο 1-1 με την Κέρκυρα. Οι «κίτρινοι» ξεκίνησαν πολύ δυνατά, είχαν μεγάλη ευκαιρία με τον Λαγό, δοκάρι με τον Κατίδη στο 17΄ αλλά όταν ο Βενέτης στο 30΄ σκόραρε (από θέση οφσάϊντ πάντως), πελάγωσαν.

Κατάφεραν πάντως να ισοφαρίσουν στο 75΄ με τον Παυλή αλλά και πάλι έμειναν χωρίς τρίποντο.

Πολύ ωραίο ματς έγινε στη Βέροια. Ο Ατρόμητος προηγήθηκε με 2-0 μέχρι το 89΄ αλλά οι γηπεδούχοι με επική προσπάθεια έφτασαν στην ισοφάριση.

Η Βέροια είχε την υπεροχή και έχανε τις ευκαιρίες αλλά οι Περιστεριώτες με το γκολ του Καραμάνου στο 13’  και το αυτογκόλ του Γεωργέα στο 30΄είχαν προβάδισμα που έμοιαζε ασφαλές. Ο Καφές μείωσε στο 89΄και ένα λεπτό μετά ο Μπαργκάν πέτυχε το τελικό 2-2.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 00:58