search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:33
MENU CLOSE

Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ και Πολίνα Ποριζκόβα γδύνονται στα social: Το γυμνό δεν είναι μόνο για τις νέες (Photos)

03.02.2021 14:06
Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ και Πολίνα Ποριζκόβα γδύνονται στα social: Το γυμνό δεν είναι μόνο για τις νέες (Photos) - Media
 
Το γυμνό δεν είναι μόνο για τις νέες γυναίκες: με τη φράση αυτή, η Πολίνα Ποριζκόβα -ένα από τα κορυφαία σούπερ μόντελς της δεκαετίας του ’80 και του ’90- αποφάσισε να εμφανιστεί εντελώς γυμνή στο Instagram στα 55 χρόνια της.
 
Η κίνηση της Ποριζκόβα, ωστόσο, είχε και ιδεολογικό πρόσημο, καθώς πριν από μία εβδομάδα, η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ -επίσης 55 ετών- είχε ανεβάσει στα social media ημίγυμνη φωτογραφία της και είχε δεχθεί κριτική ότι «αποζητά την προσοχή του κοινού».

Έτσι, η Ποριζκόβα αποφάσισε να συνοδεύσει την ολόγυμνη φωτογραφία της -μάλλον στην κρεβατοκάμαρά της- με ένα κείμενο στο οποίο εξηγεί τους λόγους για τους οποίους μια γυναίκα μεγαλύτερης ηλικίας έχει εξίσου το δικαίωμα να επιδεικνύει το σώμα της όσο και μια νεώτερη.
 

 
«“Βάλε τα ρούχα σου”. Μερικές σκέψεις για το θόρυβο γύρω από μια σέξι φωτογραφία της Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ. Όταν ήμουν στα 20 ή τα 30 μου, όσο λιγότερα φορούσα, τόσο πιο δημοφιλής ήμουν. Στα 40 μου θα μπορούσα να κυκλοφορώ θεόγυμνη και το μόνο που θα έπαιρνα ήταν πρόστιμο για προσβολή της δημοσίας αιδούς. Στα 50 μου με σιχαίνονται γι’ αυτό. “Φόρα τα ρούχα σου γιαγιά. Πεινάς για προσοχή, έτσι; Λίγο απεγνωσμένη; Είσαι θλιβερή”», έγραψε.
 
«Γιατί το σέξι και το γυμνό χειροκροτείται στη νεώτητα της γυναίκας και καταγγέλεται στην ωριμότητά της; Λόγω των ανδρών. Οι άνδρες είναι βιολογικά προγραμματισμένοι να απλώνουν το σπέρμα του, να εισδύουν σε εύφορα σκεύη που διαφημίζουν τη διαθεσιμότητά τους μέσω της νεώτητας. Τι λέει αυτό για τους άνδρες που δεν θέλουν παιδιά; Άνδρες που έχουν όσα παιδιά θέλουν; Άνδρες που δεν θέλουν παιδιά αυτή τη στιγμή; Λιγότερο εξελιγμένοι», προσέθεσε.
 
«Και τι λέει αυτό για γυναίκες όπως εγώ, που χρειάζονται να αξιολογηθούν από το ανδρικό βλέμμα; Ανασφαλείς. Το μόνο πράγμα που είναι θλιβερό εδώ, είναι να αφήνεις τους άλλους να ορίζουν τις προταιρετότητές σου», κατέληξε η Ποριζκόβα, η οποία στο παρελθόν είχε μιλήσει ανοιχτά για την αδιαφορία που εισέπραττε από τον αείμνηστο σύζυγό της, Ρικ Οκέιζεκ, τα τελευταία χρόνια της κοινής ζωής τους.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10