search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:35
MENU CLOSE

Άγριες Μέλισσες: Το τέλος του Μελέτη πλησιάζει

04.02.2021 08:29
Άγριες Μέλισσες: Το τέλος του Μελέτη πλησιάζει - Media

 

Οι Άγριες Μέλισσες πρωτοστατούν στην τηλεθέαση της prime time χαρίζοντας στον σταθμό του Αμαρουσίου υψηλά νούμερα καθημερινά. 

Ένας από τους χαρακτήρες της σειράς που ο κόσμος αγάπησε και ξεχώρισε είναι ο “Μελέτης” τον οποίο υποδύεται ο Γιώργος Γεροντιδάκης. Παρά το γεγονός ότι δεν ενσαρκώνει το “καλύτερο παιδί” στο Διαφάνι, ο ηθοποιός έχει κερδίσει τους τηλεθεατές λόγω των τραγικών γεγονότων που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει στη σειρά. 

Μιλώντας στο περιοδικό ΜΥtv, ο Γιώργος Γεροντιδάκης αποκαλύπτει όλα όσα πρόκειται να συμβούν στον “Μελέτη” στα επόμενα επεισόδια.

Ο Μελέτης με τη βοήθεια της Ανέτ έχει αλλάξει την κρίση του ως προς το τι είναι σωστό και τι λάθος. Έχει αλλάξει ο τρόπος που σκέφτεται. Την Πηνελόπη δεν την ξεπερνά.  Δεν ξεχνιούνται αυτοί οι έρωτες εύκολα, ακόμη και να προχωρήσεις. Είναι δύσκολο για τον Μελέτη να βρει αλλού τη ματιά της Πηνελόπης. Νομίζω, όμως, πως με κάποιο τρόπο θα προσπαθήσει να πάει κοντά της αλλά όχι για να είναι μαζί. Αυτό θα είναι πολύ δύσκολο.

Με την αποκάλυψη ότι πατέρας του είναι ο Σωκράτης αλλά και αδερφή του η Δόμνα, η ζωή του Μελέτη αλλάζει. Ένα νέο τοπίο δημιουργείται για εκείνον. Ωστόσο, δύσκολα θα τον δεχτεί. Αυτοί οι δύο δεν ταιριάζουν. Ανάμεσα στον Μελέτη και στην Ανέτ υπήρχε πάντα σεβασμός, ανάμεσα όμως στον Μελέτη και στον Θέμελη υπάρχει κάτι σκοτεινό.

Ωστόσο, δεν ιχύει το ίδιο και για τη Δόμνα η οποία είναι ίσως ο μοναδικός άνθρωπος που δεν φταίει. Ο Μελέτης βάζει και τον εαυτό του στη θέση της και επιθυμεί να είναι όσο πιο κοντά της γίνεται.

Το γεγονός αυτό, βέβαια, θα τον φέρει σε μεγάλη ρήξη με τον Κωνσταντή γιατί θα μπουν στη μέση οι οικογενειακοί δεσμοί. Επίσης, δεν μπορεί να δεχτεί εύκολα ο Μελέτης αυτό που νιώθει ο Κωνσταντής για τη Δρόσω.

Με την άφιξη της  Ζορζέτ στο Διαφάνι, ο Μελέτης θα προσπαθήσει να αφεθεί.

Ποιο είναι, όμως, το τέλος που ο Γιώργος Γεροντιδάκης θα ήθελε για τον Μελέτη στις Άγριες Μέλισσες;

Ο Μελέτης είναι τραγικός χαρακτήρας και πραγματικά τον λυπάμαι κάποιες φορές για όσα περνάει. Νομίζω, όμως, πως κάθε μέρα πληρώνει για όσα έχει κάνει. Με κάποιον τρόπο, το τέλος του έρχεται σιγά σιγά. Χάνει την ενέργειά του και πολλά πράγματα που είχε δεδομένα…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:33