search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:47
MENU CLOSE

Λαμία: Μαζεύουν κλειδιά επιχειρήσεων για τον Άδωνι Γεωργιάδη

04.02.2021 10:01
Λαμία: Μαζεύουν κλειδιά επιχειρήσεων για τον Άδωνι Γεωργιάδη - Media

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τη διφορούμενη δήλωση περί κλειδιών των επιχειρήσεων της εστίασης του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη.

Στη Λαμία οι επαγγελματίες της εστίασης άρχισαν να μαζεύουν τα… κλειδιά για να τα παραδώσουν στον υπουργό.

Όπως αναφέρουν οι ίδιοι «η απόγνωση, η αγανάκτηση, ο θυμός και η οργή ξεχειλίζουν από τους επαγγελματίες της εστίασης που η πανδημία τους έχει φέρει στο χείλος του γκρεμού».

Όπως και σε άλλες πόλεις της χώρας έτσι και στη Λαμία επαγγελματίες της εστίασης είναι έτοιμοι να παραδώσουν τα κλειδιά των καταστημάτων τους στον υπουργό που μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του, οι οποίες αν μη τι άλλο έχουν προκαλέσει τη μήνη των ιδιοκτητών των καταστημάτων εστίασης.

Στην οδό Αβέρωφ 13 στη Λαμία λοιπόν σε έναν κάδο οι επαγγελματίες της οδού συγκεντρώνουν κλειδιά και ραβασάκια για τον Άδωνι όπως αναφέρει το Lamiareport.gr.

«Πιστεύω ότι ο Άδωνις αν είχε κατάστημα εστίασης δεν θα μπορούσε να το κρατήσει ούτε για ένα μήνα….», είπε στο LamiaReport ένας από τους επαγγελματίες που «άφησε» τα κλειδιά του στον κάδο.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:46