search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 05:05
MENU CLOSE

Ένταση και προσαγωγές στο Δρομοκαΐτειο

08.10.2012 07:00
Ένταση και προσαγωγές στο Δρομοκαΐτειο - Media

Την είσοδο του Δρομοκαΐτειου έχτισαν με τσιμεντόλιθους οι εργαζόμενοι του θεραπευτηρίου σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την υποχρηματοδότηση και τις ελλείψεις σε προσωπικό.

Την είσοδο του Δρομοκαΐτειου έχτισαν με τσιμεντόλιθους οι εργαζόμενοι του θεραπευτηρίου σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την υποχρηματοδότηση και τις ελλείψεις σε προσωπικό.
Λίγη ώρα αργότερα όμως επενέβη η αστυνομία προκειμένου να ανοίξει την είσοδο, ενώ προχώρησε και σε τέσσερις προσαγωγές.
Ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων, Μιχάλης Γιαννάκος, μιλώντας νωρίτερα στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα MEGA» τόνισε ότι το χτίσιμο της εισόδου είναι συμβολικό ενάντια «στα προβλήματα του νοσοκομείου, προβλήματα που έχουν σχέση με την χρηματοδότηση και τις ελλείψεις σε προσωπικό».
«Φέτος, ο προϋπολογισμός του νοσοκομείου μας είναι περίπου 3,5 εκατομμύρια ευρώ. Από το υπουργείο πήραμε 1 εκατομμύριο ευρώ, τα ασφαλιστικά ταμεία εξαιτίας του προβλήματος που έχουν έχουν καταρρεύσει, ο ΕΟΠΥΥ ειδικά δεν μας έχει δώσει ούτε ένα ευρώ από τις οφειλές. Με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να έχει υποβαθμιστεί η ποιότητα του φαγητού των ασθενών, να κινδυνεύουν στην κυριολεξία οι ασθενείς να φάνε, να μην έχουν σύριγγες και γάζες, οι νοσηλευτές αναγκάζονται με δικά τους χρήματα να πηγαίνουν στα φαρμακεία να αγοράσουν σύριγγες και γάντια για να κάνουν ενέσεις στους ασθενείς, να μην έχουμε φάρμακα απαραίτητα από τους ασθενείς» πρόσθεσε ο κ. Γιαννάκος.

(Το βίντεο είναι από το real.gr)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10