search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:59
MENU CLOSE

Επιστολή Δανδουλάκη: «Ο εκβιασμός οποιασδήποτε μορφής δεν είναι ανεκτός – Ήρωες τα θύματα» (Video)

05.02.2021 11:44
Επιστολή Δανδουλάκη: «Ο εκβιασμός οποιασδήποτε μορφής δεν είναι ανεκτός – Ήρωες τα θύματα» (Video) - Media

 

Ξεκάθαρη είναι η θέση της Κάτιας Δανδουλάκη αναφορικά με τις καταγγελίες παρενόχλησης ηθοποιών στο χώρο του θεάτρου. 

Σε ιδιόχειρη επιστολή της που παρουσίασε ο ΑΝΤ1, η καταξιωμένη ηθοποιός κάνει σαφές ότι ο εκβιασμός οποιασδήποτε μορφής δεν είναι επιτρεπτός και ανεκτός, ενώ απευθυνόμενη στα θύματα παρενόχλησης δηλώνει τον θαυμασμό της.  

«Σέβομαι τη σοβαρότητα του θέματος. Αυτή τη στιγμή οφείλουν να μιλούν αποκλειστικά και μόνο οι εμπλεκόμενοι και οι δικηγόροι τους. Ο εκβιασμός οποιασδήποτε μορφής δεν επιτρέπεται να γίνεται ανεκτός και να δικαιολογείται σε καμία κοινωνία

Δηλώνω τον απεριόριστο θαυμασμό, την εκτίμηση και τη συμπαράστασή μου στα θύματα που στην ουσία είναι οι ήρωες μιας επιβεβλημένης κάθαρσης. Ο χώρος του θεάτρου είναι ο καθρέφτης της ζωής μας και η ζωή είναι ΙΕΡΗ» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επιστολή. 

Σύμφωνα με πηροφορίες, μάλιστα, το 2018 η Κάτια Δανδουλάκη έκλεισε το θέατρό της για δύο μήνες, διακόπτοντας τη συνεργασία με γνωστό σκηνοθέτη – ηθοποιό, ύστερα από καταγγελία συναδέλφου της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:58