search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:31
MENU CLOSE

Η Άννα Χατζησοφιά στράφηκε κατά του ΑΝΤ1 για το «Καφέ της Χαράς»

07.02.2021 08:10
Η Άννα Χατζησοφιά στράφηκε κατά του ΑΝΤ1 για το «Καφέ της Χαράς» - Media

 

Με μια ανάρτησή της στο Facebook, η Άννα Χατζησοφιά, μια εκ των δημιουργών του «Καφέ της Χαράς», στράφηκε κατά του ΑΝΤ1 καθώς έκοψαν σκηνές από το προηγούμενο επεισόδιο μεταξύ Βάλιας και Ιάσωνα.

«Τι έγινε παιδιά εκεί στον ΑΝΤ1. Γιατί “ξαφρίστηκαν” χθες οι σκηνές Βάλιας – Ιάσονα; Για να μην σοκαριστεί το κοινό από την ωμότητα της σεξουαλικής παρενόχλησης; Στις μέρες μας, που γίνεται ο κακός χαμούλης;» έγραψε η σεναριογράφος, ταγκάροντας τον Χάρη Ρώμα, τον Νίκο Ψαρρά που υποδύεται τον Ιάσονα και την Έφη Ρασσιά που κάνει τη Βάλια.

 

Στη συνέχεια, έκανε μία δεύτερη δημοσίευση, στην οποία ανέφερε:

«Τώρα με πήραν από το κανάλι και μου είπαν ότι ήταν άγριες οι σκηνές σκηνοθετικά για τις 9 μ.μ, που βλέπουν παιδιά και απαγορεύει το ΕΣΡ τέτοια προσέγγιση. Επίσης, ότι είχαν συνεννοηθεί με την παραγωγή και τον σκηνοθέτη Τάκη Μιχαήλ και το ξαναμόνταραν εκείνοι. Δεν ξέρω γιατί εγώ και ο Χάρης Ρώμας δεν είχαμε ενημερωθεί από το σκηνοθετικό».

 

Μετά την ανάρτηση της το κανάλι επικοινώνησε με τη σεναριογράφο Άννα Χατζησοφιά για να απολογηθεί για το κόψιμο της σκηνής λέγοντας ότι κόπηκε, γιατί οι σκηνές δεν συμφωνούσαν με την σήμανση του ΕΣΡ και ότι ήταν ενήμερος ο σκηνοθέτης Τάκης Μιχαήλ για το περιστατικό.

Κάτω από την ανάρτηση τοποθετούνται τόσο ο Νίκος Ψαρράς που συμμετέχει στην εν λόγω σκηνή όσο και ο Χάρης Ρώμας που συνυπογράφει το σενάριο δηλώνοντας την έκπληξή τους παράλληλα για το γεγονός.

Ο Χάρης Ρώμας σχολίασε ότι: «είναι κρίμα να μην βλέπει η κοινωνία το θράσος του θύτη στην χυδαία προσπάθεια του να ενοχοποιήσει το θύμα του. Γιατί είναι σύνηθες ως τακτική. Κάποιους λόγους είχαμε οι δημιουργοί όταν τα γράφαμε. Και σίγουρα δεν ήταν λόγοι τηλεθέασης!», ενώ ο Νίκος Ψαρράς σημείωσε ότι: «Έγινε όντως κάτι τέτοιο; Είμαι άφωνος».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:30