search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 19:50
MENU CLOSE

Μπλακ άουτ σε περιοχές της Αθήνας – Προβλήματα και σε Πελοπόννησο

07.02.2021 21:49
Μπλακ άουτ σε περιοχές της Αθήνας – Προβλήματα και σε Πελοπόννησο - Media

 

Βλάβη στο Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης Κουμουνδούρου του ΑΔΜΗΕ προκάλεσε το βράδυ της Κυριακής σοβαρά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση εκτεταμένων περιοχών στην Αττική και την Πελοπόννησο.

Στο σημείο έχουν μεταβεί 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η βλάβη επηρέασε πολλές περιοχές. Οι διακοπές ρεύματος επηρέασαν μεγάλο μέρος της Πελοποννήσου (Κορινθία, Αργολίδα), τον Πειραιά, τα δυτικά, τα νότια προάστια, καθώς και το κέντρο της Αθήνας.

Παράλληλα έχουν ξεκινήσει οι χειρισμοί για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης και ήδη σε ορισμένες περιοχές του κέντρου των νοτίων και δυτικών προαστίων η ηλεκτροδότηση έχει αποκατασταθεί.

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΑΔΜΗΕ Μάνος Μανουσάκης μεταβαίνουν αυτήν την ώρα στο Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης Κουμουνδούρου όπου εκδηλώθηκε νωρίτερα η πυρκαγιά.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 19:50