search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:32
MENU CLOSE

Νεκρός ο Βλάσης Καμπούρογλου, εμπλεκόμενος στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου

08.10.2012 12:46
Νεκρός ο Βλάσης Καμπούρογλου, εμπλεκόμενος στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου - Media

Νεκρός βρέθηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Τζακάρτα, ο Βλάσης Καμπούρογλου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο θάνατός του αποδίδεται σε αυτοκτονία. Όπως είχε πει ο Νίκος Ζήγρας, ο Βλάσης Καμπούρογλου μετέφερε βαλίτσες με μίζες για λογαριασμό του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Νεκρός βρέθηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Τζακάρτα, ο Βλάσης Καμπούρογλου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο θάνατός του αποδίδεται σε αυτοκτονία.

Ο Βλάσης Καμπούρογλου, είχε κληθεί το 2004 να καταθέσει στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που ερευνούσε τις συμβάσεις των TOR-M1. Εκτοτε τα ίχνη του είχαν χαθεί και όλοι πίστευαν ότι είχε διαφύγει στο εξωτερικό.

Ο Βλάσης Καμπούρογλου, ήταν ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Drumilan, η οποία είχε αναλάβει τα αντισταθμιστικά για την προμήθεια των πυραύλων Tor M1.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στη διακίνηση του μαύρου χρήματος είχε δώσει στην απολογία του ο εξάδερφος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Νίκος Ζήγρας. Όπως είχε πει ο Νίκος Ζήγρας, ο Βλάσης Καμπούρογλου μετέφερε βαλίτσες με μίζες για λογαριασμό του Άκη Τσοχατζόπουλου.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43