search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:04
MENU CLOSE

Γεύμα Μητσοτάκη στην Ικαρία: Καταγγελία για εντολή στην ΕΡΤ να μην παίξουν πλάνα και φωτογραφίες (Photo)

08.02.2021 15:11
ert_sos

 

Συνειδητή απόπειρα συγκάλυψης του πολυάνθρωπου γεύματος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ικαρία καταλογίζει στη δημόσια τηλεόραση γνωστός δημοσιογράφος.

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Ξανθάκης αποκάλυψε ότι, μετά το αρχικό ρεπορτάζ της ΕΡΤ σχετικά με τις αντιδράσεις για το γεύμα του πρωθυπουργού, δόθηκε άνωθεν εντολή στη δημόσια τηλεόραση να μην εμφανιστούν πλάνα ή φωτογραφίες από τη συνάθροιση στο σπίτι του Χριστόδουλου Στεφανάδη.

Παρόμοια οδηγία δόθηκε και για παραιτηθέντα καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη, δηλαδή να μην εμφανιστούν φωτογραφίες του με πολιτικά ή άλλα πρόσωπα, παρά μόνο μόνος του.

Όπως έγραψε ο Χρήστος Ξανθάκης: «Χτες (σ.σ. την Κυριακή) το μεσημέρι, στο δελτίο της ΕΡΤ1 έπαιξε η “επίσκεψη” στην Ικαρία. Προέκυψε χαμός φυσικά και για να μην γίνει ξανά τέτοιο “λάθος” κολλήθηκε η ανακοίνωση της φωτό στην Αίθουσα Παραγωγής… Να τη χαίρεστε τη δημόσια τηλεόραση κύριε Λιβάνιε».

ΚΙΝΑΛ: Να δωθούν ξεκάθαρες απαντήσεις

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις, το ΚΙΝΑΛ σημείωσε ότι «είναι γεγονός ότι η ΕΡΤ -όπως και αλλά κανάλια αρχικά- αποσιώπησαν το κορωνοπάρτι του κ. Μητσοτάκη, όπως και τις αποδοκιμασίες στην Ικαρία. Δεν γνωρίζουμε αν έγινε παρέμβαση με σκονάκι (όπως καταγγέλλεται) ή με προφορική εντολή. Το βέβαιον είναι ότι έγινε.Η κυβέρνηση και η Διοίκηση της ΕΡΤ οφείλουν να δώσουν ξεκάθαρες απαντήσεις».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:02