search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:10
MENU CLOSE

Τσίπρας: Βάζουν πρόστιμο σε 80χρονη την ώρα που ο Μητσοτάκης αγνοεί τα μέτρα

08.02.2021 17:33
Δριμύ «κατηγορώ» Τσίπρα κατά Μητσοτάκη-Μενδώνη για την υπόθεση Λιγνάδη - Media

 

Νέα «πυρά» κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, συνεχίζοντας την επίθεση του κόμματος της μείζονος αντιπολίτευσης για το πολυπρόσωπο γεύμα στην Ικαρία.

Αφορμή για τη νέα σκληρή κριτική σε βάρος του Κ. Μητσοτάκη στάθηκε το πρόστιμο που επιβλήθηκε σε 80χρονη στη Λαμία για άσκοπη μετακίνηση, περιστατικό που προκάλεσε συγκίνηση και έντονο ενδιαφέρον στην τοπική κοινωνία με αποτέλεσμα, το πρόστιμο να διαγραφεί με παρέμβαση του δημάρχου της πόλης.

Σχολιάζοντας το περιστατικό, ο Α. Τσίπρας σημείωσε σε ανάρτησή του στο Facebook ότι «μια 80χρονη γυναίκα στη Λαμία, που προσπαθεί να ζήσει με αξιοπρέπεια, καλείται να πληρώσει πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση. Την ίδια ώρα που ο περιοδεύων πρωθυπουργός γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τη δημόσια υγεία, τα έκτακτα μέτρα, αλλά και κάθε πολίτη αυτής της χώρας ξεχωριστά, που στερεί στοιχειώδεις ελευθερίες του για να τα τηρήσει».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι «η τήρηση των μέτρων όμως αντέχεται όσο σκληρά και αν είναι, αρκεί αυτά να είναι δίκαια και να ισχύουν για όλους. Όταν είναι άδικα και δεν ισχύουν για όλους, τότε αυτό που δικαίως κυριαρχεί στους πολίτες είναι η οργή».

Ολομέτωπη κατά Μητσοτάκη

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο Α. Τσίπρας κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση προς τον πρωθυπουργό, στην οποία τον κατηγορεί για «σπάσιμο» του λοκντάουν και ζητά εξηγήσεις, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η στάση του συνιστά πρόκληση έναντι των επαγγελματιών της εστίασης.

Σε παρόμοιο μήκος κύματος, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος μιλώντας στον ρ/σ Alpha 989 καταλόγισε στον Κ. Μητσοτάκη «αλαζονική συμπεριφορά και ανεύθυνη πρακτική», σχετικά με το «κορονογλέντι» στο οποίο συμμετείχε ο πρωθυπουργός στην Ικαρία.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος τόνισε ότι «η ΝΔ δε χρειάζεται να βγάζει ανακοινώσεις για να απαντά στο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ οφείλει να απαντήσει στους πολίτες, οι οποίοι άλλωστε “σήκωσαν” και το θέμα στα social media γιατί από εκεί έγινε γνωστό».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24