search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:50
MENU CLOSE

ΣΕΗ: Ολοκληρώθηκε η πρώτη συνεδρίαση του πειθαρχικού – «Είναι σοκαριστικές οι καταθέσεις» (Video)

09.02.2021 12:12
Στο πλευρό των θυμάτων κακοποίησης οι ιδιωτικές δραματικές σχολές - Media

 

Για τις καταγγελίες που έχουν προκύψει στο χώρο του θεάτρου μίλησαν ο Πασχάλης Τσαρούχας και η Λίλα Καφαντάρη, αμέσως μετά το τέλος της πρώτης συνεδρίασης του πειθαρχικού συμβουλίου

«Να σεβαστούμε όλες τις πλευρές, είναι πάρα πολύ σοβαρά αυτά τα ζητήματα, δεν είναι αστείο. Δεν είναι το πώς αισθάνομαι που με πλάκωσε το πάπλωμα. Είναι πολύ σοβαρά ζητήματα, να το σεβαστούμε όλοι αυτό. Θα βγαίνουν επίσημες ανακοινώσεις από το ΔΣ του σωματείου έτσι όπως πρέπει.

Οι αποφάσεις θα βγουν μετά από 2-3 μήνες για την κάθε περίπτωση. Είναι πάρα πολύ σοβαρά τα ζητήματα», είπε ο πρόεδρος του πειθαρχικού συμβουλίου του ΣΕΗ, Πασχάλης Τσαρούχαςμε τη Λίλα Καφαντάρη να προσθέτει: 

 «Δεν μπορώ να σας δώσω την παραμικρή πληροφορία. Θα είναι μια διαδικασία μακρόχρονη γιατί έτσι προβλέπεται και από τον εσωτερικό κανονισμό του πειθαρχικού συμβουλίου. Τώρα αρχίσαμε να ανοίγουμε φακέλους που επίσης δεν μπορώ να σας πω ποιων ονομάτων.

Είναι μια πολύ λεπτή ισορροπία που πρέπει να κρατείται, αφορά ανθρώπους που δεν μπορούμε να εκθέσουμε πριν αποφανθεί καν η δικαιοσύνη στις περιπτώσεις που θα πάνε στη δικαιοσύνη. Και σε καμία περίπτωση εμείς, σαν πειθαρχικό συμβούλιο, δεν έχουμε τη δικαιοδοσία και δεν πρέπει να εκθέτουμε συναδέλφους πριν μάλιστα καν μελετήσουμε τις υποθέσεις τους. Είναι πολύ σοκαριστικές οι καταθέσεις».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:49