search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:53
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση τα έχει χαμένα, αλλά λέει ο Κικίλιας, άλλα ο Γεωργιάδης άλλα η Κεραμέως

09.02.2021 12:24
Πολιτικός γάμος για όλους: Πώς ο ΣΥΡΙΖΑ «πετάει το μπαλάκι» στη ΝΔ (Video) - Media

 

Εικόνα σύγχυσης και αντιφάσεων εκπέμπει η κυβέρνηση σε σχέση με την διαχείριση της πανδημίας κατά τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Όπως σχολιάζει το γραφείο Τύπου με αφορμή τις αντιφατικές στάσεις κορυφαίων υπουργών όπως οι Κικίλιας, Γεωργιάδης και Κεραμεώς, «η κυβέρνηση τα έχει πλήρως χαμένα» και «βυθίζεται στις αντιφάσεις και τις παλινωδίες της» και το μάρμαρο θα το πληρώσουν οι πολίτες.

Ειδικότερα στην ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου επισημαίνει:

Μέχρι σήμερα ξέραμε πως οι επιστήμονες εισηγούνται στην κυβέρνηση. Σήμερα ακούσαμε τον Υπουργό Υγείας να λέει ότι θα εισηγηθεί στους επιστήμονες σκληρό λοκντάουν και ότι τα σχολεία αποτελούν τελικά εστίες μετάδοσης του κορονοϊού και μεταφοράς του μέσα στα σπίτια. Την ίδια ώρα ο κ. Γεωργιάδης σε συνέντευξή του άφηνε αιχμές για τον κ. Κικίλια και την προαναγγελία λοκντάουν, ενώ η κα Κεραμέως παρά την εκρηκτική αύξηση κρουσμάτων σε σχολεία, αρνείται πως ευθύνεται το άνοιγμά τους με αυξημένο αριθμό μαθητών ανά τάξη και χωρίς προληπτικά τεστ.

Η κυβέρνηση τα έχει πλήρως χαμένα, βυθίζεται στις αντιφάσεις και τις παλινωδίες της, αγνοεί τους ειδικούς και για πολλοστή φορά το μάρμαρο θα το πληρώσουν οι πολίτες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:53